Prilika

Privlačenje novih klijenata: Addiko banka ovaj petak poklanja 1000 kn ako prenesete račun

Ugovorite jedan od paketa tekućeg računa i prenese svoja primanja u Addiko na poklon ćete dobiti 1000 kuna
Addiko banka
 Damjan Tadić / Hanza Media

Addiko banka poklanja 1000 kuna. Ako ovog petka, 24. kolovoza, ugovorite jedan od paketa tekućeg računa i prenese svoja primanja u Addiko na poklon ćete dobiti 1000 kuna, stoji u priopćenju banke.

Dio je to pogodnosti “Addiko Red Friday” kojom banka želi privući nove klijente. Naime, nakon ugovaranja jednog od paketa tekućeg računa Smart, Gold ili Platinum banka će klijentu, starom ili novom, na račun uplatiti 500 kuna. Preostalih 500 kuna, kažu, uplatit će nakon šest mjeseci uz to da plaća klijenta sjeda na taj račun.

- Klijenti ostvaruju značajnu opipljivu korist u vidu za 1000 HRK bogatijeg osobnog budžeta, što znači da praktički tijekom cijele godinu nemaju trošak paketa“, izjavila je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća.

No uz pogodnosti koje idu s paketom, poput podizanja gotovine sa svih bankomata bez naknade, plaćanja u poslovnicama, preko interneta i mobitela bez naknada, iznos mjesečne naknade za svaki paket nije ispod 50 kuna. Tako je mjesečna naknada za Smart paket 54 kune, za Gold 77 kuna, a Platinum 104 kune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:36