Cijena? Prava sitnica

Počela su sniženja u popularnim trgovinama: Haljine i majice mogu se naći već za 50 kuna

Rasprodaje su već počele u omiljenim trgovinama brojnih Hrvata
 Damjan Tadić / Hanza Media

Iako službeno ljetno sezonsko sniženje kreće tek za dva tjedna, točnije 27. lipnja, rasprodaje su već počele u omiljenim trgovinama brojnih Hrvata. Tako veliki broj modnih komada već sada po nižim cijenama možete pronaći u H&M-u, Massimo Duttiju, Mangu, Reservedu, Springfieldu, Peek & Cloppenburgu, dok popularna Zara sa svojim popustima još uvijek nije krenula.

Nakon VIP sniženja, u Mangu od danas možete pronaći snižene proizvode i do 50 posto, dok se popusti putem online Mango Outleta penju i do 70 posto. Tako ljetne hlače možete pronaći već od 90 kuna, haljine od 55 kuna, a traperice za 100 kuna.

Peek & Cloppenburg od danas pa sve do 23. lipnja svojim najvjernijim kupcima i vlasnicima njihove kartice za vjernost nudi dodatnih 20 posto na sve već snižene artikle.

Massimo Dutti, poznati modni brend španjolske grupacije Inditex, s popustima je krenuo jučer, a u njihovoj ponudi možete pronaći bezvremenske komade poput balonera, suknji, košulja i općenito sve što vam je potrebno za kvalitetan poslovni outfit. Odjeća je snižena do 50 posto.

Poljski brend Reserved putem svoje internet trgovine već neko vrijeme nudi brojna sniženja. Tako unutar njihove specijalne ponude možete pronaći ljetne haljine već od 80 kuna, majice od 50, hlače od 100 kuna, a torbe i cipele već od 90 kuna

U H&M-u pak možete pronaći posljednje komade iz zimske kolekcije uz popust od 50 posto, ali i brojne predmete iz kolekcije proljeće/ljeto po puno nižim cijenama. Ako se prijavite na njihov newsletter očekuje vas dodatnih 25 posto za kupnju u online trgovini i besplatna dostava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:14