Pripremite novčanike

Počela ljetna sniženja u Mangu i H&M-u, doznajemo kada kreću u Zari

Mango ima zasad najveće rasprodaje, do 70 posto, a H&M i Massimo Dutti 50 posto
 Damjan Tadić / Hanza Media

Ljeto volimo zbog puno razloga – godišnji, lijepo vrijeme za boravak na otvorenom, kokteli, laganija šminka, općenito bolje i raspoloženje, ali i zbog najvećih sniženja u godini.

Rasprodaje su već počele u omiljenoj trgovini brojnih Hrvatica, H&M-u, Massimo Duttiju i Mangu, a uskoro kreću i u popularnoj Zari.

Mango se danas oglasio s najvećim rasprodajama, do 70 posto. Mango je u zadnje vrijeme sve više orijentiran na online prodaju gdje vam za narudžbu preko 350 kuna nude besplatnu dostavu, no morate biti jako brzi jer se najčešće veličine vrlo brzo razgrabe. Ljetne haljine možete pronaći već od 55 kuna, majice kratkih rukava po 26 kuna, a traperice za 70 kuna.

Massimo Dutti je sa sniženjima počeo upravo danas, a ondje možete kupiti bezvremenske komade poput balonera, suknji, košulja i općenito sve što vam je potrebno za kvalitetan poslovni outfit. Odjeća je snižena do 50 posto.

U H&M-u možete pronaći posljednje komade iz zimske kolekcije po cijeni nižoj za 50%, ali i brojne predmete iz kolekcije proljeće/ljeto po puno nižim cijenama. No, popusti ne vrijede samo u fizičkim trgovinama, na online shopu H&M vas časti i besplatnom dostavom do 3. srpnja pa požurite ugrabiti željene komade što prije. Na sniženjima u ovom švedsku lancu ćete pronaći traperice već od 80 kuna, a majice kratkih rukava za samo 20 kuna!

Zara, a pretpostavlja se i ostali Inditexovi brendovi (Bershka, Stradivarius, Pull&Bear) s ljetnim sniženjima kreću za točno tjedan dana, 21. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:10