Ususret blagdanima

Konzum u ponudu uveo proizvode Polleo Sporta: 'Pomažemo kupcima da uvedu zdrave navike'

Konzumovi kupci mogu u 34 odabrane poslovnice diljem Hrvatske kupiti asortiman Polleo Sporta
Marko Lončar, Tea Kravaršćan, Mario Valentić, Drago Pezić, Martina Boss, Lav Mislav
 Konzum // Media Val

Konzum je u ponudu uveo proizvode iz asortimana sportske i zdrave prehrane Polleo Sporta. Zahvaljujući novoj suradnji, Konzumovi kupci mogu u 34 odabrane poslovnice diljem Hrvatske kupiti proizvode poput proteinskih pripravaka i čokoladica, energetskih napitaka te vitamina i minerala.

- Prepoznali smo kako našim kupcima trebamo ponuditi proizvode i usluge koji će im pomoći kod uvođenja zdravijih navika u svoje živote, a logičan izbor za to je suradnja s regionalnim liderom u fitness industriji, Polleo Sportom - objasnio je Nenad Blagus, izvršni direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma.

Na dan početka prodaje kupci su mogli degustirati nove proizvode te su se o njima informirali kod stručnjaka Polleo Sporta koji su odgovarali na sva pitanja. Uz to, organiziran je i veliki Fit party na kojem su poznata lica fitness industrije srušila Zid loših navika. Riječ je, naime, o zidu dugom tri metra s ispisanim svim lošim navikama koje svakodnevno staju na put prema zdravom i aktivnom životu svakog pojedinca.

- U cijeloj ovoj suradnji najbolja je nevjerojatna pozitivna energija te plemenit cilj zvan zdrav život svakog pojedinca. Mislim da je pametno da se u ovo vrijeme godine podsjetimo na to da je zdravlje naše najveće bogatstvo, a upravo na njega najmanje pazimo i najmanje smo na njemu zahvalni - zaključio je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 18:54