Iščekivanje polufinala

Još jedan lanac trgovina u srijedu zatvara svoja vrata ranije i pruža podršku Vatrenima!

Žele zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja uživo pogledaju polufinale
Ilustracija, navijači
 Luka Gerlanc / Hanza Media

Nakon što je SPAR Hrvatska jučer pomalo uzdrmao hrvatsku trgovačku scenu svojom objavom da će na dan polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske zatvoriti svoje prodavaonice ranije, u 19:30 sati, kako bi "svojim zaposlenicima omogućili praćenje utakmice", danas se oglasio i Konzum.

Na naš su upit jutros odgovorili kako će i oni zatvoriti svoje trgovine ranije, također u 19:30 sati i to stoga što je "hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila iznimno sportsko postignuće plasiravši se po drugi puta u povijesti naše zemlje u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva".

- Na taj način željeli smo svim našim zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja imaju priliku uživo pogledati polufinalnu utakmicu Hrvatska - Engleska i mogućnost povijesnog plasmana u finale - poručuju iz Konzuma.

Dodatno, ovaj se trgovački lanac odlučio u srijedu nagrađivati i kupce. Naime, svakoga tko 11. srpnja dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s nekim navijačkim obilježjem, nagradit će s 10% popusta na kupnju neovisno o potrošenom iznosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:04