Iščekivanje polufinala

Još jedan lanac trgovina u srijedu zatvara svoja vrata ranije i pruža podršku Vatrenima!

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 9:40

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 9:40

Zadar, 070718.
Nogometna utakmica cetvrtfinala Svjetskog prvenstva izmedju Hrvatske i Rusije u Zadru se uglavnom gledala po terasama kafica i na organiziranom prijenosu utakmice na Forumu ispred crkve sv. Donata.
Na fotografiji: gledanje utakmice u Varosi i slavlje nakon golova i pobjede.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media

Ilustracija, navijači

Nakon što je SPAR Hrvatska jučer pomalo uzdrmao hrvatsku trgovačku scenu svojom objavom da će na dan polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske zatvoriti svoje prodavaonice ranije, u 19:30 sati, kako bi "svojim zaposlenicima omogućili praćenje utakmice", danas se oglasio i Konzum.

Na naš su upit jutros odgovorili kako će i oni zatvoriti svoje trgovine ranije, također u 19:30 sati i to stoga što je "hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila iznimno sportsko postignuće plasiravši se po drugi puta u povijesti naše zemlje u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva".

- Na taj način željeli smo svim našim zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja imaju priliku uživo pogledati polufinalnu utakmicu Hrvatska - Engleska i mogućnost povijesnog plasmana u finale - poručuju iz Konzuma.

Dodatno, ovaj se trgovački lanac odlučio u srijedu nagrađivati i kupce. Naime, svakoga tko 11. srpnja dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s nekim navijačkim obilježjem, nagradit će s 10% popusta na kupnju neovisno o potrošenom iznosu.