Tisak paketi

Jednostavnije slanje paketa: 'Osim nižih cijena, uslugu od sada možete platiti i karticom'

Kiosci Tiska već su neko vrijeme pozicionirani kao mjesto na kojem je moguće obaviti veliki broj raznih usluga
Kiosk Tiska, ilustracija
 Sandra Šimunović / Hanza Media

Tisak kontinuirano u svom poslovanju radi na dodatnom unapređenju postojećih usluga, što je slučaj i s uslugom slanja paketa u Tisku koja je trenutno najpovoljnija na tržištu. Cijena slanja pošiljke je već od 15 kuna, a usluga je još povoljnija ukoliko se slanje kreira putem internetske stranice www.tisakpaket.hr. Osim povoljne cijene, ova usluga je i iznimno dostupna budući da je kupci mogu koristiti na gotovo 900 Tiskovih prodajnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Razvoj usluge slanja paketa Tisak temelji na svojoj tržišnoj poziciji jednog od vodećih pružatelja ove usluge na tržištu, logističkim znanjima, skladišnim i transportnim kapacitetima i informatičkoj infrastrukturi.

„Usluga Tisak paket na našim kioscima dostupna je već dugo vremena, a iz godine u godinu nastojimo je unaprijediti. Tako smo našim kupcima omogućili plaćanje usluge karticom, a zahvaljujući sustavu „Track & Trace“ u svakom trenutku je moguće pratiti status poslanog paketa, što su samo neke od prednosti koje imamo.“ – objašnjava Mateja Malinović, voditeljica Odjela financijskih i elektroničkih roba i usluga u Tisku.

Kiosci Tiska već su neko vrijeme pozicionirani kao mjesto na kojem je moguće obaviti veliki broj raznih usluga. Na njima je moguće platiti račune, mijenjati novac, igrati igre na sreću, podizati gotovinu, kupiti autobusne i parkirne karte itd. Takvim razvojem raznovrsnog spektra usluga koje su komplementarne asortimanu i 2/2 www.tisak.hr konkurentne cijenama, kiosci Tiska postali su kvartovski punktovi na kojima je moguće zadovoljiti cijeli niz želja i potreba kupaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:54