Raskoš na kvadrat

Foto: Pogledajte luksuznu vilu u Los Angelesu koju Musk prodaje za 4,5 milijuna dolara

Riječ je o kući od gotovo 300 metara kvadratnih u Brentwoodu, koju je kupio 2014. godine za 3,7 milijuna dolara
Elon Musk prodaje luksuznu vilu u Brentwoodu za 4,5 milijuna dolara
 Profimedia, Planet

Milijarder Elon Musk odlučio je prodati jednu od svojih luksuznih vila u Los Angelesu, piše Observer. Riječ je o kući od gotovo 300 metara kvadratnih u Brentwoodu, koju je Musk kupio 2014. godine za 3,7 milijuna dolara, a danas za nju traži 4,5 milijuna dolara.

Vilu karakteriziraju veliki prozori kojima je gotovo cijela ostakljena, ima kamin u dnevnoj sobi koji je opločan ciglenim zidom u dnevnoj sobi, dok je prostrana kuhinja opremljena uređajima brendova Wolf i Sub-Zero. Klizna vrata izlaz su na privatno dvorište s bazenom i prostorom za opuštanje.

Inače, prema Observeru, Musk navodno nikada nije živio u ovoj vili, a upitno je i je li u njoj boravio itko od njegovih članova obitelji. Milijarder je, navodno, vilu kupio za svoju bivšu suprugu Talulah Riley, nakon što su se prvi put razišli 2014. godine. Kada su se ponovno oženili, Riley se doselila natrag na njihovo imanje u Bel Airu, ali se nakon ponovnog razvoda 2016. godine nije vratila u vilu u Brentwoodu.

Dodatno, osim što se rješava jednog od svojih luksuznih domova, Musk je ovih dana za 6,4 milijuna dolara kupio vilu u Bel Airu, koja nije bila na tržištu nekretnina, pa se o njenom izgledu zasad ne zna mnogo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:24