Velika akcija

CineStar Hrvatska 28. studenog slavi 15. rođendan i časti kino ulaznicama za samo 15 kuna

Ulaznice se mogu kupiti već danas, na blagajnama, putem iCineStar aplikacije i online
Publika u CineStar kinu
 Bruno Konjević / Hanza Media

CineStar Hrvatska proslavit će svoj 15. rođendan kino ulaznicama za 15 kuna iduću srijedu, 28. studenog. Prodaja kreće već danas, na blagajnama, putem iCineStar aplikacije i online.

- Ovo je prilika koju ljubitelji filmova neće propustiti, a uključuje i filmove u IMAX formatu. Preporuka za pogledati, definitivno su filmovi: 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, 'Mala Italija', 'Udovice', 'Kursk: Prokletsvo dubina', crtić 'Ralph ruši internet: Krš i lom 2' te mnogi drugi. Bez obzira koliko imate godina, CineStar nudi za svakog ponešto - kažu iz CineStara.

Akcija vrijedi za 2D, 3D i IMAX projekcije, a 4D se nadoplaćuje. Rezervacije nisu moguće pa će najviše profitirati oni najbrži, a popis svih projekcija pogledajte ovdje.

Prvo kino Cinestar je otvorio u Branimir centru, a ove godine su u Puli otvorili upravo 15. kino.

Ove godine, Blitz-CineStar dobio je važno priznanje - CineStar 4DX Mall of Split, najveće kino u Dalmaciji, dobitnik je ugledne ICTA nagrade za najbolje novosagrađeno kino u Europi.

U sklopu investicijskog ciklusa koji Blitz-CineStar provodi od svog osnutka 2003. godine do danas, unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji otvoren je ukupno 21 multipleks, sa 132 digitalne dvorane i preko 21.000 sjedala, što – zajedno s gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica godišnje – čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:24