'Drew House'

Cijenom svoje nove kolekcije odjeće pjevački superstar Justin Bieber razbjesnio fanove

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

30.1.2019. u 17:40

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

30.1.2019. u 17:40

Boris Kovačev / CROPIX

Justin Bieber

Sa novom linijom odjeće modnog brenda Drew House, poznati pop pjevač Justin Bieber izazvao je veliki gnjev svojih fanova na društvenim mrežama.

- 138 dolara za hlače? Žao mi je dragi, ali za njih ne bi dao ni 20 dolara – komentirao je obožavatelj na Instagramu - Postoji li možda sekcija za siromašne? - pitao se drugi - Nadao sam se da će ovo biti brend s pristupačnijim cijenama.

 

Naime, nakon uspješne prodaje šlapa po cijeni od 4 dolara (oko 25 kuna) u prosincu 2018. godine, obožavatelji su se nadali kako će Bieber novu kolekciju ponuditi po vrlo pristupačnim cijenama, no to se nije dogodilo. Tako se u internet trgovini modnog brenda, majice kratkih rukava prodaju za 48 dolara (oko 311 kuna), dok se cijene hlača penju i do 148 dolara (oko 960 kuna), piše Independent.

- Kako si nam mogao ponuditi šlape po tako prihvatljivoj cijeni, a onda nam napraviš ovako nešto? - upitao je razočarani obožavatelj.

Inače, cijela kolekcija hlača, kratkih majica, košulja, dolčevitki i majica s kapuljačom bazirane su na samtenu i dolaze u crvenoj, žutoj i crnoj boji s otisnutim logom koji podsjeća na poznati emotikon rock benda 90-ih, Nirvana.

Da stvar bude još i gora, neki su njegovu liniju proizvoda počeli uspoređivati s onima repera Kanya Westa.

- Ova linija proizvoda ružnija je od Yeezy-a, a to nikako nije pozitivna stvar – poručili su na Twitteru – boje su katastrofa, a dizajn podsjeća na zatvorsku odjeću – nastavljali su se dalje pobješnjeli fanovi.