MOJPOSAO

Vrijeme je za nešto novo? Kreni s (boljim) poslom: Ovog tjedna zapošljavaju HIS, Kaufland, Trenkwalder...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Nikola Vilic/Cropix

TBG Beton d.o. o., član grupacije HeidelbergCement, jedne od vodećih kompanija cementne industrije u svijetu, sa više od 35.000 zaposlenih na 1.500 lokacija u 50 zemalja svijeta, zapošljava Vozača mješalice za beton (m/ž). Potrebno je imati barem jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačku dozvolu B i C kategorije (KOD 95), a kandidati moraju biti pouzdane, odgovorne i pedantne osobe. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 6. travnja.

Više od 60 inženjera i stručnih radnika tvrtke HIS izvodi specijalizirane poslove, posebno u područjima: izvođenje građevinskih radova, izgradnja objekata vodoopskrbe i odvodnje te izrada betonskih i čeličnih konstrukcija. Trenutno zapošljavaju Inženjera gradilišta (m/ž), a novom kolegi/ici nude profesionalni rast i razvoj, dodatne edukacije, mogućnost napredovanja, službeni automobil i mobitel te stalan posao nakon probnog roka u trajanju od 6 mjeseci. Oglas ostaje aktivan do 8. travnja.

Graditeh inženjering je full-service građevinska i instalaterska tvrtka koja na jednom mjestu nudi usluge konzaltinga, vođenja projekata, projektiranja, izvođenja radova i održavanja. I koja zapošljava Elektroinstalatera (m/ž) s minimalno 5 godina radnog iskustva! Nude ugodnu atmosferu uz redovita primanja u rasponu od 7.000 do 11.000 kuna, stimulativne bonuse na plaću, božićnicu, mogućnost plaćanja smještaja u blizini tvrtke te službeni mobitel i vozilo. Rok za prijavu ističe 23. ožujka.

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva! Pitaš se što ih čini tako posebnima? U prvom redu to su učinkovitost, dinamičnost i pravednost te predanost i upornost njihovih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Radnik u prodaji (m/ž), a novim kolegama nude petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i benefite, promicanje zdravlja kroz sufinanciranje sportskih aktivnosti, stručno uhodavanje te rad u dinamičnom okruženju. Javi im se do 24. ožujka.

Trenkwalder d.o.o., vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, za klijenta, poznatog po proizvodnji kablova, traže više motiviranih Radnika u proizvodnji (m/ž). Njihova ponuda uključuje plaćene dodatke za rad noću, isplate božićnica, uskrsnica i regresa, dar za dijete, rad u inspirativnom i korektnom okruženju te mogućnost profesionalnog usavršavanja i osposobljavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:57