MOJPOSAO

Vrijeme je za (bolji) posao: Ovog tjedna zapošljavaju Nitel, Trezor invest, Pa3k sales...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Matija Djanjesic/Cropix

NITEL, tvrtka koja se bavi projektiranjem, izvođenjem, održavanjem i ispitivanjem sustava tehničke zaštite, vatrodojave, elektroinstalacija jake i slabe struje te informatičkim sustavima, zapošljava na pozicijama: Vodeći monter grijanja, hlađenja, vodovoda i odvodnje (m/ž) i Vodeći elektroinstalater jake i slabe struje (m/ž). Nude ti ugodno i profesionalno radno okruženje, rad s najnovijim tehnologijama, mogućnost napredovanja, tehničko usavršavanje i sigurno radno mjesto. Javi im se do 6. ožujka.

Tvrtka Trezor Invest bavi se prometom i procjenom nekretnina, kao i projektiranjem. Na tržištu su 27 godina i trenutno imaju 14 zaposlenih. Taj broj sada žele povećati zapošljavanjem novog kolege/kolegice na radnom mjestu: Procjenitelj nekretnina (m/ž). Potrebno je imati najmanje jednu godinu na poslovima izrade procjena, a nude iznadprosječna primanja, dinamičan posao te mogućnost napredovanja i školovanja na račun tvrtke. Oglas ostaje aktivan do 7. ožujka.

Traže se djelatnici (m/ž) za rad na puno radno vrijeme i na pola radnog vremena u zalagaonici Otkup.hr. Rad u zalagaonici obuhvaća zaprimanje upita o otkupu i prodaji predmeta, procjenu predmeta, prodaju, vođenje evidencije, rad s klijentima te vođenje brige o čistoći dućana. U potrazi su za osobom vedre naravi, odgovornu, željnu novih znanja, koja posjeduje barem jednu godinu radnog iskustva u prodaji. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 12. ožujka.

Pa3k sales d.o.o., partner velikih domaćih i inozemnih korporacija koji svojim korisnicima pruža najpovoljnije i najkvalitetnije telekomunikacijske usluge. Zapošljava Savjetnika u prodaji (m/ž). Posao se sastoji od predstavljanja i prodaje telekomunikacijskih rješenja, analiziranja računa i izračunavanja ušteda u korist krajnjeg korisnika te drugih popratnih poslova. Njihova ponuda uključuje odlične bonuse, edukacije i usavršavanja, mogućnost napredovanja na liderske pozicije i osobni utjecaj na zaradu bez limita. Svoj životopis im pošalji do 12. ožujka.

Swanky Monkey Garden nalazi se u sklopu Swanky Mint hostela te posluje već skoro 9 godina. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Konobar/Barmen (m/ž). Prednost imaju kandidati sa iskustvom te dobrim poznavanjem engleskog jezika, a Swanky ekipa ti nudi rad u mladom i energičnom timu, jedan do dva dana slobodno u tjednu te in house edukacije o raznim pićima i ponudi koju imaju u baru. Rok za prijavu na oglas ističe 12. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:23