OSLUŠKUJU POTREBE

Uz manje dokumentacije do brže realizacije kredita: Zaba pojednostavila kreditiranje malih poduzetnika

Ova nova inicijativa okrenuta klijentima pokazuje snagu UniCredita kao međunarodne grupacije

Zgrada Zagrebačke banke

 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebačka banka je za male poduzetnike uvela novost: predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Iz banke ističu kako su personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke od prednosti za mala poduzeća.Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti, napominje se u priopćenju.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

Navedeni proizvodi mogu se ugovoriti u poslovnicima za poduzetničko bankarstvo Zagrebačke banke.

Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke ovom je prigodom istaknuo: „Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja. Našim postojećim i novim klijentima nudimo brže i jednostavnije rješenje za financiranje namijenjeno ispunjavanju uobičajenih potreba malih poduzeća, a koje će im u konačnici omogućiti da posvete više vremena svojem poslovanju te tako oslobode svoj puni potencijal, rastu i napreduju“.

UniCredit Grupa, čija je Zagrebačka banka članica, uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj, stoji u priopćenju. Uvođenjem takva rješenja za kreditiranje poduzećima se otvara pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje njihova poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima. Iznosi predodobrenih kredita kao i rokovi otplate prilagođeni su lokalnim potrebama u svakoj zemlji.

„Ova nova inicijativa okrenuta klijentima pokazuje snagu UniCredita kao međunarodne grupacije“, istaknuli su Gianfranco Bisagni i Teodora Petkova, UniCreditovi glavni izvršni direktori za Srednju i Istočnu Europu.

„Zahvaljujući objedinjavanju naših resursa i stručnih znanja iz više zemalja možemo ponuditi sveobuhvatno rješenje kojim se ispunjavaju konkretne potrebe malih poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi. Ovaj program predodobrenih kredita izvrstan je primjer stvaranja vrijednosti za naše klijente koristeći snagu naše međunarodne mreže i jasnog okvira rizika", zaključuje se u priopćenju banke.

UniCredit Grupa posvećena je pružanju potpore lokalnim zajednicama i pomoći malim poduzećima kako bi ona mogla osloboditi svoj potencijal i razvijati poslovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:32