MOJPOSAO

Pronađi posao po svojoj mjeri: Ovog tjedna zapošljavaju Inditex, Dukat, Unicef...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Gorodenkoff Productions/science

Barry’s Coaches LTD, jedna od vodećih autoprijevozničkih tvrtki u Irskoj, traži Vozače autobusa (m/ž) koji će se pridružiti njihovu timu. Ovo je uloga koja zahtijeva predanost, znanje matematike i pismenost te talent za komunikaciju s klijentima i drugim kolegama. Novim kolegama nude stalan posao, subvencionirani smještaj, pomoć s državnom I bankovnom dokumentacijom, 4 tjedna praznika godišnje, obuku i konkurentna primanja. Ako su te zainteresirali i želiš raditi u Irskoj, javi im se do 21. travnja.

Inditex (Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home i Oysho) je vodeća modna grupacija prisutna na 216 online tržišta s više od 6.600 trgovina u 96 zemalja. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju na radnom mjestu: Prodavač/blagajnik (m/ž). Njihova ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, ugodnu radnu atmosferu, mentorstvo, podršku i timski rad te zaposlenički popust. Oglas ostaje aktivan do 25. travnja.

Dukat mliječna industrija je u potrazi za Planerom zaliha (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje upravljanje planom opskrbe i zalihama s ciljem osiguranja pravovremen isporuke proizvoda, predlaganje rješenka i koordinacija aktivnosti s drugm odjelima te iniciranje aktivnosti u izbjegavanju poremećaja opskrbe. Potrebno je imati minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, poznavati rad u SAP-u i napredno se služiti engleskim jezikom. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 15. travnja.

Želiš svojim radom doprinijeti stvaranju boljeg svijeta? Učini prvi korak i zaposli se u Unicefu, na radnom mjestu: Asistent u telemarketingu (m/ž)! Bit ćeš zadužen/a za kontaktiranje potencijalnih donatora, unos podataka u softver za prikupljanje sredstava, izradu donatorske korespondencije i učinkovitih telefonskih skripti te pružanje administrativne podrške. Nude ti dinamično i pozitivno radno okruženje, iskustvo rada u međunarodnoj humanitarnoj organizaciji te stjecanje novih znanja i vještina. Rok za prijavu na oglas ističe 15. travnja.

Ako si u potrazi za dinamičnom i motivirajućom okolinom, spreman/spremna si preuzeti inicijativu i odgovornost za vlastite projekte te želiš iskoristiti stalnu mogućnost usavršavanja kroz rad na izazovnim i zanimljivim projektima, zaposli se kao Software Developer (m/ž) u tvrtki ZMS INFO. Nude ti kontinuirano usavršavanje, rad na projektima za vodeće hrvatske i europske banke, konkurentna primanja i mogućnost napredovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:12