STRATEŠKI PLAN

PEVEX se širi, otvaraju nove prodajne centre: Uskoro u Svetom Ivanu Zelini, a sljedeće godine u Poreču

PEVEX trenutačno ima 27 prodajnih centara u 23 hrvatska grada

Pevex

 /Pevex

PEVEX nastavlja širiti svoju mrežu prodajnih centara shodno strateškom planu ali i zahtjevima kupaca pa je sklopio ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poreču i postala njegovim vlasnikom.

Iz kompanije najavljuju da je iduće godine u planu u poslovnoj zoni Buići - Žbadaj novo prodajno mjesto PEVEX-a u kojoj će Porečani moći nabaviti sve što im je potrebno za uređenja doma, okućnice ili za hobi.

-Planiramo i dalje kako organski tako i anorganski rast. Dolazak u Poreč sigurno će razveseliti mnoge kupce jer ćemo im biti još dostupniji, premda i sada do željenih proizvoda iz našeg bogatog asortimana od gotovo 65 tisuća raznih artikala mogu 24 sata na dan putem našeg web shopa – izjavio je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

image

Krešimir Bubalo

Goran Mehkek/Cropix

Bubalo je dodao kako će otvorenjem novog prodajnog centra u Poreču PEVEX sigurno doprinijeti razvoju gospodarske zone Buići Žbadaj ali i otvaranju novih radnih mjesta.

PEVEX trenutačno ima 27 prodajnih centara u 23 hrvatska grada, ističe se u priopćenju. U planu je, kažu, i skorašnje otvorenje novog prodajnog centra u Svetom Ivanu Zelini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. prosinac 2022 12:28