Konferencija o inovativnim bankarskim tehnologijama

ASIT, organizator Technobank-a

 Zoran Mircetic/

Ukoliko tragate za mjestom gdje možete vidjeti i čuti više o suvremenim IT rješenjima iz polja financija i bankarstva, nadolazeća Konferencija i Izložba Technobank pravo je mjesto za vas.

Vodeća IT konferencija i izložba u regiji bit će održana 29. i 30. ožujka 2023. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, dok je otvaranje najavljeno za srijedu 29. ožujka u 9:00 sati.

image

ASIT, organizator Technobank-a

Zoran Mircetic/

Technobank tradicionalno (22 godine) predstavlja glavno mjesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Europi. Okuplja predstavnike renomiranih ICT kompanija koji predstavljaju svoja inovativna tehnološka rješenja i proizvode, s jedne strane, i predstavnike bankarskog i financijskog sektora, s druge strane.

Sudionici će prisustvovati različitim panel raspravama, case studyima i primjerima iz prakse koja se primjenjuje na raznim tržištima. Kroz osobnu i direktnu interakciju, sudionici Technobank Konferencije unaprijeđuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

image

ASIT, organizator Technobank-a

Zoran Mircetic/

Ukoliko ste dio bankarske ili IT industrije i želite se upoznati sa aktualnim trendovima digitalne transformacije bankarskih tehnologija, popunite online prijavu i registrirajte se za sudjelovanje na konferenciji putem LINK-a.

Prema riječima organizatora, ove godine će u glavnom fokusu biti utjecaj nove ekonomske realnosti na bankarsku industriju i značajna uloga tehnologije u novonastalim okolnostima. Pored toga, govoriti će se o e-commerce-u kao najbrže rastućoj industrijskoj grani, elektronskom novcu, Soft POS rješenjima, digitalizaciji procesa u banci, automatizaciji gotovinskog depozita, naprednim sistemima zaštite, regulativama i drugim aktualnim temama iz područja bankarskih tehnologija.

Neke od kompanija koje će predstaviti svoja rješenja na predstojećoj konferenciji su: Payten, Kameleon powered by Salesforce, NCR, Printec, Algotech, Muehlbauer, Worldline, Nexi, Halcom i mnoge druge.

Preliminarni popis kompanija koje sudjeluju možete pogledati OVDJE.

Video sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati ispod:

ASIT, organizator Technobank-a, također organizira i druge konferencije sa više od desetljeća dugom tradicijom iz područja Informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT), a to su Infotech i Smart eGovernment. „Sve tri konferencije koje organiziramo imaju jasan fokus na unaprijeđenje poslovanja u različitim sektorima, kroz moderna IT rješenja”, ističu organizatori.

image

ASIT, organizator Technobank-a

Zoran Mircetic/

Linkedin, Facebook & Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2023 07:49