Iza simpatičnog naziva 'soda-voda' krije se – voda. Njezina posebnost je u tome što je očuvana u staklenoj boci sa sifonom koja pod tlakom od 5,8 do 9 bara sprječava stvaranje štetnih mikroorganizama. Riječ je o piću koje je krasilo svaki blagdanski stol u Našicama od 1938. godine, kada je obitelj Mićan, i danas poznata po ugostiteljskom objektu i trgovini, započela svoj posao.
Proizvodnja sode-vode od daleke 1938. godine imala je svoje uspone i padove, ali i povremene prekide. U tim se periodima obitelj posvetila proizvodnji drugih flaširanih pića, kao i vođenju trgovina te ugostiteljskog objekta. Međutim, Dražen Mićan, unuk originalnih vlasnika proizvodnje, nedavno je odlučio ponovno pokrenuti proizvodnju sode-vode.
- Nije svejedno kakvu vodu pijemo zato što je utjeca...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....