Erik Pavin, vlasnik najpoznatijeg i najdugovječnijeg restorana u Zadru, restorana Niko, koji je prije desetak godina narastao do istoimenog hotela, nije mogao poželjeti bolje goste kako bi prezentirao novi način pripreme kuhane, lešo ribe za koji je tek nedavno saznao i koji je na “pretpremijeri”, koji dan ranije, degustirao i naš slavni tenisač zadarskih korijena Borna Ćorić.
U restoran je, naime, stigao general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom i svojim partnerima od kojih je jedan njegov dugogodišnji prijatelj i kapetan s Pacifika Goran Drazić Brukva iz Kali, kao i sa suradnicima iz tvrtke Pelagos Net Farma, jedne od četiriju tvrtki koje se bave uzgojem plavoperajne tune u kavezima, skupocjenog proizvoda mora koji hrvatski uzgajivači gotovo sto posto izvoze. U Niku su doš...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....