Goran Car, CEO Combis
MOJPOSAO

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Piše: Novac.hrObjavljeno: 08. travanj 2021. 13:47

Tvrtka Navielektro uspješno surađuje sa internacionalnim klijentima od 2014. godine. Danas zapošljava preko 30 radnika potrebnih za uspješan rast i razvoj tvrtke. Pozornost tvrtke usmjerena je na kvalitetan rad zaposlenika kako bi nastavila uspješno odgovarati na sve izazove koje tržište stavlja, a zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim suradnicima na poziciji Samostalni električar (m/ž). Za posao u Njemačkoj i Finskoj nude osiguran smještaj i plaćen put, a potrebno je imati 2 godine iskustva. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 21. travnja.

Combis zapošljava na dvije pozicije, Senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije (m/ž) i Sistem inženjer za Linux tehnologije (m/ž).  Kao senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije radit ćeš na implementaciji VMware i Veeam rješenja, a kao sistem inženjer za Linux tehnologije radit ćeš na izradi arhitekture i implementaciji sustava baziranih na rješenjima otvorenog koda. Uvjete kao i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 14. travnja.

Tiskara Grafokor je obiteljska tvrtka koja trenutno zapošljava 50 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke. Stalno unapređivanje djelatnika, opreme i tehnoloških procesa osnova su za daljnje postizanje izvrsnih poslovnih rezultata i kontinuirani rast, a sada su u potrazi za Strojarom na cilindru (m/ž). Potrebno je dvije godine iskustva, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 21. travnja.

Hotel Calypso Lučko je u potrazi za Mesarom (m/ž). Posao uključuje obavljanje djelatnosti mesara u mesnici restorana hotela, konfekcioniranje mesa i slično. Potrebno je imati 3 godine radnog iskustva, a nude topli obrok, rad samo u jutranjoj smjeni te plaću do 10 000 kuna. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 14. travnja.

Kao europski građevinski koncern STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Radi proširenja odjela Kalkulacija u Dugopolju u potrazi su za Kalkulanitcom/Kalkulantom koji će im se pridružiti. Očekivani početak rada je svibanj 2021. godine. Potrebno je imati do 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima te spremnost na putovanja i rad na terenu. Ako te ovaj oglas privukao, možeš im se javiti najkasnije do 18. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu 

Linker
08. travanj 2021 17:46