MOJPOSAO

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Goran Car, CEO Combis

Tvrtka Navielektro uspješno surađuje sa internacionalnim klijentima od 2014. godine. Danas zapošljava preko 30 radnika potrebnih za uspješan rast i razvoj tvrtke. Pozornost tvrtke usmjerena je na kvalitetan rad zaposlenika kako bi nastavila uspješno odgovarati na sve izazove koje tržište stavlja, a zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim suradnicima na poziciji Samostalni električar (m/ž). Za posao u Njemačkoj i Finskoj nude osiguran smještaj i plaćen put, a potrebno je imati 2 godine iskustva. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 21. travnja.

Combis zapošljava na dvije pozicije, Senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije (m/ž) i Sistem inženjer za Linux tehnologije (m/ž). Kao senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije radit ćeš na implementaciji VMware i Veeam rješenja, a kao sistem inženjer za Linux tehnologije radit ćeš na izradi arhitekture i implementaciji sustava baziranih na rješenjima otvorenog koda. Uvjete kao i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 14. travnja.

Tiskara Grafokor je obiteljska tvrtka koja trenutno zapošljava 50 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke. Stalno unapređivanje djelatnika, opreme i tehnoloških procesa osnova su za daljnje postizanje izvrsnih poslovnih rezultata i kontinuirani rast, a sada su u potrazi za Strojarom na cilindru (m/ž). Potrebno je dvije godine iskustva, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 21. travnja.

Hotel Calypso Lučko je u potrazi za Mesarom (m/ž). Posao uključuje obavljanje djelatnosti mesara u mesnici restorana hotela, konfekcioniranje mesa i slično. Potrebno je imati 3 godine radnog iskustva, a nude topli obrok, rad samo u jutranjoj smjeni te plaću do 10 000 kuna. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 14. travnja.

Kao europski građevinski koncern STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Radi proširenja odjela Kalkulacija u Dugopolju u potrazi su za Kalkulanitcom/Kalkulantom koji će im se pridružiti. Očekivani početak rada je svibanj 2021. godine. Potrebno je imati do 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima te spremnost na putovanja i rad na terenu. Ako te ovaj oglas privukao, možeš im se javiti najkasnije do 18. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2021 14:52