MOJPOSAO

Tražite posao? Traje potraga za skladištarima, arhitektima, farmaceutima…

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Moto tvrtke MC Plus je ”Mi gradimo s Vama - Vaš dom. A na Vama je da u njemu stvarate najljepše uspomene”. Kako bi nastavili ispunjavati snove svojih klijenata potrebno im je pojačanje na poziciji: Skladištar (m/ž). Opis posla uključuje preuzimanje, smještanje i čuvanje robe, pakiranje i pripremu za prodaju i otpremu, rad s viličarom te skladištenje robe, sortiranje i kompletiranje. Čini ti se kao posao za tebe? Javi im se do 30. studenog.

JOS Instrumenti, tvrtka koja se bavi servisom, održavanjem, kalibiranjem te prodajom laboratorijskih aparata, zapošljava Elektroničara - Tehničara/Servisera (m/ž). Kod njih je vrlo vedra atmosfera, smijeh je uvijek dobrodošao, a osmijeh, osobito prema klijentima obavezan. Nude ti stalni radni odnos, plaću u rasponu od 5.000 do 6.000 kuna, korištenje službenog automobila te profesionalni rast i razvoj. Zvuči zanimljivo? Oglas ostaje aktivan do 29. studenog.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme je najveći ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, traže osobu koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Farmaceut (m/ž). Idealan kandidat posjeduje organizacijske i koordinacijske vještine, kao i odobrenje za samostalan rad, a prednost pri zapošljavanju imat će proaktivni kandidati koji su otvoreni za nove izazove. Svoj životopis im pošalji do 29. studenog.

Metamorfoza d.o.o. je tvrtka zaslužna za projekt Muzeja Iluzija koji je u vrlo kratkom roku postao najbrže rastući franšizni lanac muzeja u svijetu, čiju popularnost potvrđuje podatak kako trenutno u svijetu radi 35 Muzeja Iluzija uz planirano daljnje širenje. Tvrtka zapošljava Arhitekta (m/ž), a novim kolegama nude ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, poticajno i dinamično okruženje te stalni radni odnos. Rok za prijavu na oglas ističe 29. studenog.

Ustanova za zdravstvenu skrb LATEBRA traži više Zdravstvenih djelatnika (m/ž) za rad na provođenju brzih antigenskih testova. Nude mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i stalni radni odnos. Pošalji im svoj životopis do 30. studenog i postani dijelom tima čiji moto je 'Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:43