POZNATA LOKACIJA

Hilton otvara luksuzni hotel u Hrvatskoj: Na krovu će biti bazen, pogledajte kako će sve izgledati

Hotel će imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom

Bazen na krovu hotela

Od 2024. godine u Opatiji će poslovati prvi hotel Curio collection by Hilton imena Keight Hotel Opatija čime je Hilton nastavio širenje na domaćem tržištu.

Novi smještajni objekt imat će 54 sobe te biti smješten u srcu Opatije, na adresi ulica Velog Jože 2, udaljen svega dvije minute hoda od mora i 14 kilometara od najbliže zračne luke u Rijeci putem koje bi u hotel trebalo stizati najviše gostiju. Kako stoji u priopćenju kojeg su poslali iz Hiltona, hotel će imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju, a drugi bar i restoran u prizemlju omogućit će gostima da izaberu druženje i konzumaciju na otvorenom na krovu ili obroke u zatvorenom prostoru.

image

Bazen na krovu hotela

image

Vanjski bar

Dva bazena

"Unutar hotela, staklene stijene i sobne biljke bit će poveznica između unutarnjeg i vanjskog prostora, dok će niski namještaj i ugodno osvjetljenje pomoći gostima da utonu u svoju privatnost. Uz bazen na krovu hotela, drugi bazen bit će dostupan u hotelskom spa centru, gdje gosti mogu uživati u raznovrsnim tretmanima", stoji u priopćenju.

Hotel računa i na velik broj poslovnih gostiju za potrebe kojih će sobe biti opremljene radnim prostorom, a u sklopu hotela bit će i višenamjenski prostor za sastanke od 100 četvornih metara za održavanje raznih poslovnih sastanaka,kao i više od 50 parkirnih mjesta.

Novi smještajni objekt bit će realiziran zahvaljujući potpisivanja ugovora za franšizu između Hiltona i tvrtke Katarina Line d.o.o, a njime će upravljati tvrtka Zagreb City Hotels d.o.o., koji trenutno upravlja s tri Hilton brendirana hotela u Hrvatskoj - Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb - Radnička.

image

Bar hotela

image

Interijer u prizemlju

Odmah nakon Grčke

"Oduševljeni smo što radimo s Hiltonom na predstavljanju brenda Curio Collection by Hilton hrvatskom tržištu. Opatija je fantastično cjelogodišnje odredište i poznata rivijera, kolijevka hrvatskog turizma s prvim hotelom izgrađenim početkom 1884., a ovaj novoizgrađen hotel kombinirat će pogodnosti koje gosti mogu očekivati ​​od vrhunskog brenda Hilton s lokacijom u srcu grada Opatije. Radujemo se što ćemo sljedeće godine dočekati svoje prve goste", izjavila je Katica Hauptfeld iz Katarina Linea.

" Odmah nakon otvaranja dva hotela pod Curio brendom na grčkim otocima, uzbuđeni smo što možemo najaviti naš prvi hotel Curio Collection by Hilton u Hrvatskoj, čime dodatno proširujemo naš portfelj nekretnina u popularnim europskim odmaralištima. Otvaranjem u idućoj godini Keight Hotel Opatija biti će dobrodošao dodatak jadranskoj obali". dodao je Patrick Fitzgibbon, viši potpredsjednik u Hiltonu za razvoj za Europu, Bliski istok i Afriku.

Novi hotel bit će realiziran zahvaljujući franšizi koju ima tvrtka Katarina Line, a njime će upravljat Zagreb City Hotels

image

Hotel u prostoru

image

Interijer SPA oaze

image

Interijer hotela

image

Interijer hotelske sobe

image

Restoran hotela

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:30