Ujedinjen istok i jug

Zajedno za jug Hrvatske: Proizvodi Saponije od sada dostupni i u Brodomerkuru

Tako potrošači ranije navedene proizvode mogu pronaći u prodavaonicama u Splitu, Šibeniku, Kninu, Vrgorcu, Metkoviću i Vinjanima Donjim
Brodomerkur
 PR365

Proizvodi Saponije BIS Handysept i Deziclean za dezinfekciju ruku i površina od sada su dostupni i u prodajnim centrima Brodomerkura, inače specijaliziranima za prodaju građevinskih materijala i roba vezanih uz opremanje i uređenje interijera i eksterijera.

Novom suradnjom, Saponije i Brodomerkura, osigurana je opskrba dezinfekcijskih sredstava području gdje se zadnjih dana bilježi povećani broj novih slučajeva zaraze - južnom dijelu Hrvatske. Tako potrošači ranije navedene proizvode mogu pronaći u prodavaonicama u Splitu, Šibeniku, Kninu, Vrgorcu, Metkoviću i Vinjanima Donjim.

Osim sredstava za dezinfekciju, kupci u prodajnim centrima Brodomerkura mogu pronaći i druge proizvode Saponije poput deterdženata za rublje, sredstava za čišćenje i sapuna. Kako bi osigurala dovoljnu količinu proizvoda za dezinfekciju, Saponia je organizirala proizvodnju dezinficijensa u 3 smjene i omogućila građanima Hrvatske što bolju zaštitu od korona virusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:36