Sisak i Zadarska županija

Velpro potpisao ugovor o poslovnoj suradnji za 2018. godinu s dvije udruge trgovaca

Velpro želi zadržati poziciju vodećeg veleprodajnog trgovca u Hrvatskoj
 Nikša Stipaničev/CROPIX

Velpro je s Udrugom trgovaca Sisak i Udrugom trgovaca Zadarske županije potpisao ugovor o poslovnoj suradnji za 2018. godinu, objavili su u utorak iz Velproa koji posluje u sklopu Agrokora.

Dvije udruge s ukupno 128 članica, malih trgovaca iz Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Zadarske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba, s Velprom nastavljaju dugogodišnju uspješnu suradnju, a do kraja ovog tjedna najavljeno je potpisivanje ugovora i s Udrugom trgovaca Sjever plus koja okuplja 38 članica.

Ugovor su potpisali predsjednik Nadzornog odbora Udruge trgovaca Zadarske županije Zoran Paleka, direktor Udruge trgovaca Sisak Goran Trupina te direktor Velproa Ivica Pivar.

Ova je suradnja za Velpro značajna, zbog zadržavanja pozicije vodećeg veleprodajnog trgovca u Hrvatskoj, dok će istovremeno malim trgovcima omogućiti profitabilnost i stabilnost nabave roba i usluga, veću konkurentnost te jačanje njihove tržišne pozicije, istaknuto je.

"Velpro je u posljednjih godinu dana prošao kroz intenzivan proces reorganizacije kako bismo bili spremniji za sve trenutne izazove na hrvatskom tržištu. Kao i dosad, i u budućnosti ćemo ulagati maksimalne napore kako bi partnerima pružili najvišu razinu trgovačkih, logističkih i promidžbenih usluga, istovremeno imajući uvijek u vidu da je naša suradnja iznimno bitna za očuvanje male trgovine na hrvatskom tržištu", kazao je Pivar.

Nastavak suradnje s Velprom od velikog je značaja za nas jer nam omogućava unapređenje poslovanja i jačanje tržišnog položaja, a povoljni uvjeti i stabilnost nabave roba i usluga koje nam donosi neophodni su za profitabilnost svakog našeg trgovca, istaknuo je Trupina.

Paleka je kazao kako će zahvaljujući logističkoj podršci i dugogodišnjem iskustvu Velpra potpuno spremni dočekati predstojeću sezonu i odgovoriti na sve zahtjeve koje ona donosi.

Kroz svojih 18 veleprodajnih centra diljem Hrvatske te širinom asortimana i usluga Velpro je u mogućnosti u potpunosti odgovoriti svim zahtjevima i potrebama trgovaca i kupaca iz segmenta HORECA tijekom cijele godine. Na preko 75.000 kvadratnih metara skladišnog prostora u 14 gradova kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8.000 različitih artikala, što im jamči da će pronaći sve za svoje poslovanje na jednom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:46