Vodeći hrvatski touroperator

Uniline u Hrvatsku doveo osamdesetak predstavnika gruzijskih touroperatora i medija

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 10:52

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 10:52

Uniline

Gruzijski turistički agenti u Dubrovniku

Osamdesetak predstavnika vodećih gruzijskih touroperatora, turističkih agencija i njihovih partnera te gruzijskih medija po prvi put, poslovno je obišlo Hrvatsku u organizaciji Unilinea, vodećeg hrvatskog touroperatora, stigavši posebnim charter letom u obilazak Dubrovnika i okolice. Cilj u tu svrhu organiziranog studijskog obilaska bio je na licu mjesta upoznati se s ponudom hrvatskog turizma, posebice povijesnim i kulturološkim znamenitostima te smještajnim kapacitetima. Posjet i razgled se odvijao u dva dijela. Prvi je osmišljen za gruzijsku turističku prodajnu mrežu, a drugi za predstavnike gruzijskih medija i upravljačku strukturu touroperatora te njihovih poslovnih partnera.

Objavljivanje prvih opširnijih reportaža i informacija o Hrvatskoj na gruzijskim televizijskim postajama, u tisku te na društvenim medijima je već počelo.

“Ovaj je obilazak rezultat sustavnih Unilineovih napora na postupnom otvaranju gruzijskog turističkog tržišta u oba smjera kao jednog od novih odredišta na kojem širimo svoju prisutnost  te približavanju hrvatske turističke ponude gruzijskim turističkim agencijama i njihovim partnerima, koji su na ovaj način u prilici spoznati korak po korak hrvatske turističke adute. Na dobrom smo putu i za očekivati je uskoro značajniji dolazak gruzijskih gostiju što, između ostalog, hrvatskom turizmu otvara nove mogućnosti za daljnji rast.“ izjavila je Sandra Gobin, članica uprave Unilinea i direktorica sektora prodaje i produkcije.