Velika obljetnica

U 45 godina postojanja Hrvatske Lutrije igrači su osvojili devet milijardi kuna

Uz dobitke, jednako su važna kontinuirana izdvajanja za društveno korisne aktivnosti i projekte
 Pixsell

Za Hrvatsku Lutriju ova je godina posebno važna zbog brojnih obljetnica, od 45 godina uspješnog poslovanja, 30 godina šestice do pet godina EuroJackpota i tri godine iCasina.

Prema riječima Ane Jazić, glasnogovornice i voditeljice Službe za korporativne komunikacije i DOP, igrači su u proteklih 45 godina osvojili čak 9 milijardi kuna u igrama na sreću Hrvatske Lutrije. Uz dobitke, jednako su važna kontinuirana izdvajanja za društveno korisne aktivnosti i projekte, za koje je Hrvatska Lutrija osigurala 2,5 milijardi kuna.

Kako bi proslavili 45. rođendan, sve ono što je bilo ili tek slijedi i kako bi zahvalili igračima što su s njima godinama, Hrvatska Lutrija u subotu je održala rođendansku proslavu, uz bogat program pun igara, a posjetitelji su mogli zaigrati razne igre, poput Igre sretnih brojeva s glavnom nagradom: put u Pariz za dvoje (s uključenim aviokartama i 3 noćenja).

Manifestaciji na Zrinjevcu, kazala je Jazić, namjera je bila “s vjernim igračicama i igračima proslaviti radost igre i darivanja koje Hrvatska Lutrija donosi punih 45 godina”. Za prvih 45 sretnika koji ove godine slave 45 godina, Hrvatska Lutrija pripremila je prigodan dar, a zainteresirani su mogli pogledati i retrospektivnu izložbu djelovanja Lutrije u posljednjih 45 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:20