Sport i turizam

Suradnja između HNK Rijeka i Unilinea: turoperator odsad zadužen za njihova gostovanja

Ova suradnja je korak dalje u "promoviranju Hrvatske kao sportsko – turističke destinacije"
Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, Damir Mišković, predsjednik HNK Rijekei Sajto Salković, prokurist Unilinea
 Uniline / Uniline

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Uniline, hrvatski turoperator, jučer su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji, priopćili su medijima iz turističke tvrtke.

Uniline je time postao i službena putnička agencija momčadi HNK Rijeka koja će biti zadužena za putovanja igrača i navijača na domaćim i europskim gostovanjima, pišu. Inače, Uniline, koji svoje urede ima čak i u Kini i Južnoj Koreji, snažan naglasak stavlja na sportski turizam. U priopćenju kažu i da je ova suradnja korak dalje u "promoviranju Hrvatske kao sportsko – turističke destinacije".

- Prvi vidljivi učinci će biti u integriranim organizacijama naših putovanja, a vjerujemo da će se buduća suradnja i partnerstvo produbiti i na ostale razine. Također sam uvjeren da će od svega koristi imati i navijači Rijeke - rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke.

Uz Damira Miškovića, potpisivanju na Rujevici, prostorijama HNK Rijeke, nazočili su i Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea i Sajto Salković, prokurist Unilinea.

- Suradnjom s HNK Rijekom, kao dokazanim nogometnim brendom ne samo u domaćim, već sve više i u europskim razmjerima, ulazimo u svijet nogometa kao planetarno popularnog sporta, a iznimna nam je čast da ćemo tim vodama ploviti s jednim od naših najuspješnijih nogometnih klubova – istaknuo je tom prilikom Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:45