U jeku sezone

Spar i Interspar trgovine nude čak sedam različitih sorti domaćih mandarina

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

4.10.2018. u 15:07

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

4.10.2018. u 15:07

Zadar, 291117.
Jutros je nakon gotovo tri mjeseca radova opet otvoren Spar supermarket u Supernova centru koji je unisten u rujanskoj poplavi.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

SPAR i INTERSPAR trgovine svojim kupcima nude čak sedam sorti domaćih mandarina, sorte Zorica, Okitsu, Kawano Wase, Chahara, Saigon i Unšiu. Na police SPAR-a i INTERSPAR-a ova voćka bogata vitaminom C dolazi iz doline Neretve, a riječ je o jedinoj poljoprivrednoj kulturi koja u potpunosti zadovoljava potrebe domaćeg tržišta. Sezona traje od rujna do prosinca, a kupci će hrvatske mandarine u trgovinama ovog trgovačkog lanca pronaći pod oznakom „Vrtovi Hrvatske“.

- Domaće mandarine vrhunske su kvalitete, a kupci kad imaju priliku biraju i kupuju domaće. Upravo je to i cilj kampanje „Da, domaće je!“, kao i robne marke „Vrtovi Hrvatske“, koja domaće proizvode stavlja u prvi plan i našim kupcima omogućuje izbor i veliku ponudu najkvalitetnijih hrvatskih proizvoda - izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim domaćih mandarina, pod robnom markom „Vrtovi Hrvatske“ kupci će pronaći bogatu ponudu i ostalih hrvatskih proizvoda, a broj domaćih dobavljača uključenih u ovaj projekt kontinuirano raste.