Gustaf Pilebjer, šef Marriotta za hranu i piće od srijede će s drugim globalnim liderima hotelijerstva gostovati na How festivalu u Poreču, a prije toga, za novac.hr je odlučio otkriti neke detalje svojeg posla.
Sljedeće godine otvara se prvi Marriot u Splitu. Postoji li neka specijalna strategija po pitanju tog hotela kad govorimo o hrani i piću?
- Istina, splitski hotel bit će prvi Courtyard by Marriott u Hrvatskoj, no kako smo 2016. godina odradili akviziciju Starwooda, tako smo zapravo već tada postali prisutni u Hrvatskoj kroz četiri hotela, Sheraton, Westin, Le Meridian i Luxury Collection brands, što nam je dalo dobar pregled tržišta hrane i pića u nekoliko regija i gradova u Hrvatskoj.
Kako uobičajeno izgleda pripremanje za ulazak na neko novo tržište?
- Naša strate...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....