Biznis i sport

Sandra Perković postala ambasadorica Podravke: 'Uz Podravkine proizvode sam odrastala'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

26.10.2018. u 15:38

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

26.10.2018. u 15:38

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković postala je ambasadorica Podravkinih proizvoda pod brendom Vegeta Natur. Ona i Marin Pucar, predsjednik uprave Podravke, potpisali su jučer ugovor o suradnji na skupu Dani hrvatskog turizma na Hvaru.

- Uz Podravkine proizvode sam odrastala i drago mi je da poruku o kvaliteti i vrijednostima tih proizvoda mogu prenijeti drugima kroz svoj rad i sportske aktivnosti – izjavila je Perković tom prilikom dodajući da povezivanje hrvatskih kompanija i sportaša pomaže u promociji hrvatskih proizvoda vrhunske kvalitete u svijetu.

Inače, tim programom povezivanja hrvatskih kompanija i sportaša, ambasador Podravke je u srpnju postao i proslavljeni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Prema riječima Pucara, cilj je vezati one najbolje koji dijele s Podravkom važne vrijednosti kao što su vrijedan rad, visoko postavljeni ciljevi i težnja k izvrsnosti.

- Upravo to je i temelj Sandrinih vrhunskih rezultata, ali i uspješnog poslovanja Podravke – kazao je napominjući da Sandra zaslužuje ove godine ponijeti titulu najbolje atletičarke svijeta.