Mora li se baš sad jesti sladoled? Zar trenutno nemamo drugih briga? Imamo sigurno. Svatko od nas. Bilo zbog obitelji, bilo zbog prijatelja ili zbog posla. A vjerojatno i zbog svega toga.
Ali, zbog toga se sad zgražati što sladoledar uspješno prodaje sladoled neumjesno je. Rainer Winter je osnivač i vlasnik slastičarnice Keiserlich u Kölnu i on svoj sladoled pravi ručno. Dok je god mogao, on je nastojao održavati svoj posao – pravilima o držanju rastojanja, dodatnim mjerama higijene i pravilima ponašanja. Nije to, istina, bilo zlatno vrijeme, ali je ipak funkcioniralo. „Kupci su se držali pravila i to je bilo odlično“, kaže Winter.
Ali, bilo je i kritika na društvenim mrežama. Neki su mu predbacivali pohlepu za novcem, neki neodgovornost. „A odgovornost koju mi imamo p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....