Euromoney

Prestižni časopis Zagrebačku banku proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj

Međunarodna mreža UniCredit, čija je Zaba članica, osvojila je pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje poslovni časopis Euromoney
Miljenko Živaljić
 Zagrebačka banka

Zagrebačka banka proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj, a međunarodna mreža UniCredit, čija je Zaba članica, osvojila je pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje poslovni časopis Euromoney. Osim nagrade za najbolju banku u Lijepoj našoj, UniCredit je nagrađen i za najbolju banku u Italiji i Srbiji te za upravljanje imovinom kao i za transakcijske usluge u srednjoj i istočnoj Europi, priopćili su Zabe.

- Kao jednostavna paneuropska poslovna banka, ovih pet nagrada primamo kao jedan tim. Želim zahvaliti svim našim zaposlenicima na marljivom radu i trudu koji ulažu kako bismo pružili kvalitetnu podršku svojim klijentima diljem Europe - kazao je Jean Pierre Mustier, izvršni direktor UniCredita.

Inače, Euromoneyeve nagrade za izvrsnost dodjeljuju se poslovnim i investicijskim bankama koje pružaju vodeće proizvode i usluge na tržištu te se brzo prilagođavaju promjenjivim tržišnim i regulatornim uvjetima.

- Ponosni smo što je Euromoney ponovo prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Usredotočeni smo na transformaciju poslovanja banke, uvođenje novih tehnologija i pružanje optimalnih rješenja za naše klijente. Za njih, kao i za naše zaposlenike, nastavljamo stvarati poticajno okruženje, doprinoseći ekonomskom i društvenom napretku – poručili su Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave, i Claudio Cesario, direktor i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke nakon preuzimanja nagrade u Londonu.

Zagrebačka banka Press
Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave i Claudio Cesario, direktor i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:19