U najboljem društvu

Podravka uz svog ambasadora Zlatka Dalića na najvećem prehrambenom sajmu Gulfood u Dubaiju

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

21.2.2019. u 12:31

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

21.2.2019. u 12:31

Podravka

Mišel Tokić i Zlatko Dalić

Na najvećem i najznačajnijem specijaliziranom sajmu prehrambene industrije na Bliskom istoku, Gulfoodu, Podravka je uz podršku svog ambasadora Zlatka Dalića predstavila svoje proizvode.

Podravka već treću godinu za redom izlaže na Gulfoodu kojeg godišnje posjeti više od 90.000 posjetitelja. Tijekom petodnevnog sajma, koji se održao u prostorima Dubai World Trade Centra, od 17. do 21. veljače, posjetitelji su imali priliku obići štand kompanije te se upoznati s njihovim brendovima kao sto su Vegeta, Lino, Kviki, Šumi, Žito i Dolcela.

Jedna od atrakcija bila je i Vegeta „live cooking station“, na kojoj je kuhar Mišel Tokić u društvu izbornika Dalića pripremao raznovrsna jela za posjetitelje. Uz to, posjetitelji su se mogli družiti i fotografirati s izbornikom, a oni najstrpljiviji dobili su Vegeta majice i recepte s potpisom Dalića.

Podravka

Zlatko Dalić

 

Nastup na sajmu iskorišten je, između ostalog, i da se održi niz sastanaka s distributerima iz MENA regije, s kojima Podravka ima kvalitetnu suradnju, s ciljem analize dosadašnje suradnje te definiranja narednih koraka za daljnji rast i razvoj kompanije na tom vrlo zahtjevnom tržištu.

Inače, ova domaća kompanija već godinama posluje na tržištu Bliskog istoka, a njeni brendovi i proizvodi mogu se naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u UAE, Kataru, Omanu, Kuvajtu, Saudijskoj Arabiji i drugim tržištima.