Garešnički Brestovac

Najveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj predstavio novu tvornicu

Investicija u novu tvornicu vrijedna je tri milijuna eura, a izvori su vlastita sredstva Prime i kredit
Uzvanici na otvorenju nove tvornice Prima Commercea
 PRIMA

Iz nove tvornice Prima Commercea, najvećeg domaćeg proizvođača namještaja i najvećeg lanca salona namještaja, u Garešničkom Brestovcu godišnje će se na tržište plasirati oko 150 tisuća madraca, a posao je zasad dobilo 60 djelatnika s planom dodatnih 40 u narednoj godini, najavio je u srijedu vlasnik i predsjednik Uprave Prime Renato Radić.


- Osnovni poticaj za otvaranje ove tvornice je maksimalno prilagođavanje naših proizvoda koje već imamo u ponudi, našim kupcima. Da bi to mogli, u ove pogone je ugrađena najsuvremenija tehnologija koja se u svijetu trenutno može naći na tržištu - istaknuo je Radić na predstavljanju novih pogona Prime u Garešničkom Brestovcu. Investicija u novu tvornicu vrijedna je tri milijuna eura, a izvori su, prema riječima Radića, vlastita sredstva Prime i kredit.


Uz tehnologiju, u novu tvornicu ugrađeno je, ističe Radić, iskustvo kompanije u proizvodnji i prodaji namještaja, kao i praćenje svjetskih trendova u dizajnu, proizvodnji i prodaji madraca.

PRIMA
Izložbeni prostor nove tvornice Prima Commercea

Prima
Kreveti u izložbenom prostoru nove tvornice Prima Commercea

- Zahtjevi kupaca sve su složeniji, dinamika trendova i potražnje na svjetskim tržištima, isto tako. Da bi to mogli pratiti, nužna su ovakva ulaganja - kazao je Radić.

Renato Radić, vlasnik i predsjednik Uprave Prime i predstavnici prihvatilišta za beskućnike Sesvetski Kraljevec

Jedna od mogućnosti Prime u novoj tvornici je proizvodnja madraca u dimenzijama i s sastavom proizvoda na specijalne zahtjeve kupaca. Renato Radić ističe kako Prima trenutno zapošljava 2050 radnika te planira daljnje zapošljavanje.

Prima
Renato Radić, vlasnik i predsjednik Uprave Prime

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:12