Nova Pevecova suradnja

Lovrinčević: 'Ovaj ugovor omogućit će nam da ponudimo još niže cijene'

AUTOR:

  • Lea Balenović

OBJAVLJENO:

6.7.2018. u 10:25

AUTOR:

  • Lea Balenović

OBJAVLJENO:

6.7.2018. u 10:25

Zagreb, 050718.
Hotel Double by Hilton.
Potpisivanje ugovora o suradnji PEVEC d.d. i A.R.E.N.A. alijansa.
Na fotografiji: Jurica Lovrincevic, Michael Baumgardt.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX

Predjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević i Michael Baumgardt iz francuske tvrtke A.R.E.N.A.

Trgovački lanac Pevec jučer je sklopio ugovor u suradnji s francuskim udruženjem A.R.E.N.A., koje se bavi nabavom i kontrolom kvalitete proizvoda.

A.R.E.N.A. će uime Peveca na svjetskoj razini pregovarati o boljim uvjetima nabave, a dvije će kompanije surađivati na Pevecovu programu “uradi sam” te u nabavi dijela asortimana za vrt te za dom i dizajn.

- Ovim ugovorom otvaramo nove kanale u nabavi pa ćemo našim potrošačima moći ponuditi niže cijene - naglasio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Pevec trenutno ima 23 prodajna centra u Hrvatskoj, a do kraja ove godine otvorit će još dva, jedan u Samoboru te jedan u Vukovaru. Uskoro žele imati do 40 prodajnih centara u zemlji, što će, tvrdi on, uz trenutni rast prihoda i moći ostvariti.

- Uvjeren sam da ćemo 2018. završiti s dvije milijarde kuna prihoda i imati više od 2000 zaposlenih - istaknuo je Lovrinčević i dodao da Pevec namjerava ubrzati rast i pokretanjem online trgovine. Francusko udruženje surađuje i s tvrtkom Bricomarché i njemačkim poduzećem Hagebau, a posluje i na švicarskom, talijanskom, rumunjskom i ruskom tržištu. Urede ima u Kini, Šangaju, Vijetnamu i Indiji.