Još jedna trgovina

Lidl otvorio novi dućan u Zagrebu i nudi popuste: 'Nastavljamo s intenzivnim širenjem'

Trgovina u zagrebačkim Gajnicama napravljena je, kako tvrde u kompaniji, prema novom konceptu gradnje i dizajna
Kupnja u Lidlu
 Lidl Hrvatska

Popularni trgovački lanac Lidl danas je otvorio 98. dućan u Hrvatskoj i tako dokazao da nastavlja sa svojim intenzivnim širenjem svoje prodajne mreže, priopćeno je iz kompanije.

Lidl Hrvatska
Lidl

Trgovina u zagrebačkim Gajnicama napravljena je, kako tvrde, prema novom konceptu gradnje i dizajna te ima veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, kojih je 88, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost te atraktivan izgled. Kupci će u novom dućanu jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Lijepoj našoj imati priliku uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Lidlovu trgovinu na zapadu Zagreba svečano su otvorili voditelj trgovine Ivan Marić i regionalna voditeljica prodaje Renata Hrvojević, a brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorenog dućana, kazali su u kompaniji koja u Hrvatskoj posluje od 2006. te zapošljava preko 2.300 radnika.

Lidl Hrvatska
Unutrašnjost Lidlove trgovine

Inače, trgovačko društvo Lidl dio je maloprodajne grupe Schwartz te je jedno od vodećih poduzeća u prehrambenoj i maloprodajnoj industriji u Europi. Društvo Lidl zastupljeno je u 32 zemlje širom svijeta te zapošljava 287.000 ljudi, a trenutačno ima oko 10.800 trgovina i više od 160 distribucijskih centara u 29 zemalja diljem svijeta.

Prema LZ Retailytics, Schwarz grupa je najveći trgovac prehrambenim namirnicama u Europi te je u fiskalnoj godini 2018. generirala prihod od 104,3 milijardi eura.

Lidl Hrvatska
Voditelj trgovine Ivan Marić i regionalna voditeljica prodaje Renata Hrvojević svečano su otvorili novu Lidlovu trgovinu u zagrebačkim Gajnicama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 20:30