Prigodna nagrada

JGL svim zaposlenima isplaćuje maksimalnih neoporezivih 7.500 kuna nagrade

JGL će i sljedeće godine najviše ulagati u svoje zaposlenike te im je jedan od ciljeva iskoristiti stratešku suradnju s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi RIJEČKA KOMPANIJA SVOJE ZAPOSLENIKE NAGRAĐUJE SA 7500 KUNA 'Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude'
Proizvodni pogon JGL-a
 JGL

Riječka farmaceutska tvrtka JGL svoje zaposlenike ovog prosinca nagrađuje s maksimalnim neoporezivim iznosom prigodnih nagrada od 7500 kuna. Svi će zaposlenici za svoj trud i odlične rezultate kompanije ostvarene u protekloj godini dobiti jednokratnu nagradu od 5000 kuna, božićnicu od 1000 kuna, a već im je isplaćen regres od 1500 kuna.

- Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo s rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug, te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost – istaknuo je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Uz to, kako su priopćili iz riječke tvrtke, i sljedeće će godine najviše ulagati u svoje zaposlenike te im je, uz unapređivanja uvjeta rada i nagrađivanja za ostvarene rezultate, jedan od ciljeva iskoristiti stratešku suradnju s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi.

JGL zapošljava 984 ljudi, a posluje na 50 tržišta. Portfelj grupacije čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1360 varijacija i 6000 artikala prilagođenih potrebama specifičnih tržišta. Ukupni prihodi JGL Grupe lani su iznosili 800 milijuna kuna, dok je u prvom polugodištu ove godine grupacija uprihodila 406 milijuna kuna.

Zagreb, 120918.
Mislav Vucic glavni izvrsni direktor JGL-a, fotografiran u ljekarni Pablo.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Mislav Vučić, glavni izvršni direktor Jadran galenskog laboratorija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:09