Blagdanska ponuda

Hrvatski Telekom predstavio božićnu kampanju: 'Poklanjamo neograničeni internet'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.12.2019. u 13:51

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.12.2019. u 13:51

HT Press

Branimir Mihaljević, Katarina Moškatelo i Richard John Brešković

Hrvatski Telekom (HT) u sklopu ovogodišnje blagdanske ponude korisnicima daje sedam dana besplatnog neograničenog interneta, a uz odabrane Samsung i Huawei pametne uređaje poklanja tablete i pametne narukvice.

Danas su, naime, u zagrebačkom T-Centru na Cvjetnom trgu predstavljene HT-ove blagdanske pogodnosti, a, kako tvrde u kompaniji, kroz ekskluzivnu suradnju s poznatom pjevačicom Frankom, novi božićni hit „Samo s tobom meni Božić je“ “postat će sastavni dio zajedničkih blagdanskih trenutaka diljem Hrvatske”. Stihovi te božićne pjesme krase i promotivni spot božićne kampanje HT-a koji će se od večeras prikazivati na malim ekranima.

- U Hrvatskom Telekomu želimo svima omogućiti da u svakom trenutku budu povezani s bližnjima. Upravo zato što su zajednički trenuci u ovo vrijeme najvažniji, odlučili smo svim našim korisnicima pružiti priliku da se povežu i s onima koji nisu s njima u ovo blagdansko doba, i to tako da jedni drugima poklone neograničeni internet za bezbrižnu komunikaciju. Uz neograničeni internet na najboljoj mreži, sigurni smo i kako će nova Frankina pjesma postati sastavni dio svih ovogodišnjih božićnih trenutaka - kazao je na predstavljanju Richard John Brešković, direktor Sektora za marketing privatnih korisnika Hrvatskog Telekoma.