Zaštitari nove generacije

Franičević: 'Restrukturiranje i rebrending samo su početak, pravi posao je tek pred nama'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

20.11.2018. u 8:32

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

20.11.2018. u 8:32

AKD-Zaštita

Djelatnici tvrtke AKD- Zaštita

AKD-Zaštita, zaštitarska tvrtka koja već 20 godina posluje diljem Hrvatske, danas je predstavila novi vizualni identitet. Uprava kompanije tvrdi kako novim rebrendingom, nabavom modernijih odora i opreme, ali i sigurnijih vozila žele zakoračiti u novo doba i osigurati bolje radne uvijete za 900 zaposlenika diljem zemlje.

- Novi vizualni identitet dio je procesa stvaranja nove AKD-Zaštite. Nakon uspješno provedenog restrukturiranja tvrtke, novi vizualni identitet predstavlja sastavni dio naše poslovne strategije s primarnim fokusom na proaktivnom djelovanju, zadovoljnim klijentima te vrhunskim zaštitarskim kadrom – istaknuo je predsjednik Uprave AKD-Zaštite Ante Franičević.

Nakon što je tvrtka dugo vremena bila opterećena dugovima i neefikasnom administracijom, te pet uzastopnih godina bilježila negativne rezultate, uspjela je preokrenuti trend. Već peti mjesec za redom bilježe pozitivne poslovne rezultate, a projekcije pokazuju, ističe se u priopćenju, da će operativnu dobit ostvariti već krajem ove godine.

- Dugotrajan proces restrukturiranja i rebrendinga je samo početak, a pravi posao je tek pred nama -zaključio je Franičević