16 hotel u lancu

Foto: Bluesun Hotels & Resorts uskoro otvara vrata prvog boutique hotela pokraj Omiša

Vrlo je specifične arhitekture, sastoji se od tri zgrade povezane „mostovima“ s kojim se pruža pogled na bazen
Bluesun hotel Nestos
 Bluesun Hotels & Resorts

S prvim danom lipnja u Dućama pokraj Omiša svoja vrata otvara najnoviji, šesnaesti hotel u lancu Bluesun Hotels & Resorts – Bluesun hotel Nestos kategoriziran s četiri zvjezdice .

Najmlađi član lanca, konceptualno je različit od postojećih hotela na ostalim morskim destinacijama koji se nalaze u Bolu, Supetru, Brelima, Supetru, Tučepima, Starigradu Paklenici ali svi su smješteni uz najljepše hrvatske plaže, na nekima od najpoznatijih jadranskih destinacija. Bluesun je ovaj novoizgrađeni hotel preuzeo od lokalnog poduzetnika Josipa Milavića i najmu je sljedećih deset godina.

Prvi boutique hotel u lancu

Smješten desetak metara od slavne pješčane plaže Duće, jednog od simbola omiškog kraj, ovaj, prvi boutique hotel u lancu ima 31 smještajnu jedinicu, od toga 25 soba i 6 apartmana, wellness & spa, vanjski grijani bazen, bar i a la carte restoran The River.

Vrlo je specifične arhitekture, sastoji se od tri zgrade povezane „mostovima“ s kojim se pruža pogled na bazen, odnosno, a la carte restoran.

Hotelom, koji ime zahvaljuje antičkom nazivu za rijeku Cetinu, dominiraju detalji u njezinoj prepoznatljivoj, dubokoj modrozelenoj boji koja se, kao motiv, provlači preko zidova, dizajnerskog namještaja i brižno osmišljenih detalja uklopljenih u suvremene materijale i kamen.

Bazna usluga je noćenje s doručkom, a u specijalitetima mediteranske kuhinje gosti mogu uživati u a la carte restoranu čiji je maštovit meni, temeljen na lokalnoj gastronomiji osmislio korporativni šef kuhinje Bluesuna, Tomislav Kožić.

- Individualni pristup gostima, prijateljska atmosfera, vrhunska ponuda bara, restorana, wellnessa i smještaja, ponuda izleta i dodatnih sadržaja ono na čemu inzistiramo. Gost koji dolazi u Hrvatsku, zna zašto ju je odabrao. Njezina ljepota, duh njezinih povijesnih gradova i gradića, doživljaj iskonskog Mediterana, gostoljubivost i profesionalnost - ono su zbog čega se svraćaju. Tako će, vjerujem biti i ovdje, u Dućama. U privatnosti i miru hotela, s prekrasnom plažom doslovno – na dlanu, mogu se potpuno stopiti s mjestom i osjetiti Dalmaciju. Buking za hotel koji ima „soft opening“ u prvim danima lipnja, dobro je krenuo i očekuje se uspješna prva sezona. Zasad je planirano da radi do 31.listopada, no tržište će odrediti hoće li to možda biti i duže - ističe Martina Kovačić, direktorica društva Salve Regina Marija Bistrica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:03