Nova suradnja

Elfsi kreirali posebnu kolekciju dizajnerskih majica povodom 60. rođendana Vegete

Nove majice kratkih rukava, tako će se uklopiti u ovosezonsku kolekciju ELFS ženskih odijela
Nove majice modnog dvojca ELFS u suradnji s Podravkom
 Podravka

Povodom jubilarnog 60. rođendana Podravkine Vegete modni dvojac ELFS dizajnirao je tri majice s motivom poznatog Vegetinog kuhara koje su predstavljene na reviji proljetne kolekcije u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

- Nakon prošlogodišnje uspješne kolekcije Elfsi su nas opet oduševili s likom našeg legendarnog kuhara - izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

Nove majice kratkih rukava, tako će se uklopiti u ovosezonsku kolekciju ELFS ženskih odijela, a njihov dizajn oduševio je i brojne poznate žene poput Tihane Harapin Zalepugin, Ane Maras Harmander, Antonije Šole i drugih.

- Sve dame koje u ovoj kampanji prezentiraju snagu žene u odijelu bile su oduševljene kombinacijama s ELFS x Vegeta T-shirtima jer su tako unijele novu svježinu u kombinacije sakoa i hlača za kojom i same vrlo često posežu - ističe Ivan Tandarić, dizajner ELFSa.

Suradnja Podravke i dizajnerskog dvojac Aleksandra Šekuljica i Ivana Tandarića započela je još prošle godine kada su u svoju kolekciju uveli majice s drugim poznatim Podravkinim likovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:49