Šaljive viralne poruke

Društvene mreže hrvatskih kompanija preplavljene su šaljivim fotografijama u vezi utakmice

Nakon Francka i druge hrvatske kompanije odlučile su se na šaljive viralne poruke
Hrvatske tvrtke šaljivim su postovim komentirale utakmicu Hrvatske i Engleske
 Facebook: Pipi, Karlovačko i Zvečevo

Da Hrvati svaku situaciju mogu okrenuti na šalu već je dobro poznata stvar. Bilo da je riječ o političarima, stanju u državi ili pak uobičajenoj hrvatskoj svakodnevici sve, ali baš sve se može pretvoriti u šaljive fotografije i video sadržaje za društvene mreže. I dok je i danas cijela Hrvatska u deliriju zbog povijesne pobjede i prolaska u finale Svjetskog prvenstva u nogometu, naše kompanije, odlučile su se prepustiti mašti i uoči jučerašnje utakmice Englezima poslati virtualne, provokativne poruke putem društvenih mreža.

Nakon što je Franck jučer engleskom princu Harryju poslao paket čaja uz poruku "Keep Calm and Dream On" ("Budi smiren i sanjaj i dalje", u slobodnom prijevodu) i druge hrvatske kompanije i podružnice pridružile su se ovom šaljivom trendu.

Tako je tvrtka alkoholnih i bezalkoholnih pića, Dalmacijavino, na Instagram profilu svog gaziranog pića, Pipi, objavilo šaljivu fotografiju limitiranog izdanja na kojoj je uz engleski grb stajao natpis 'pa-pa', umjesto uobičajenog natpisa Pipi.

Svoju veliku domišljatost i privrženost sportu i našoj reprezentaciji, još jednom su pokazale i naše najveće pivovare, koje su uz svoje originalne navijačke reklame, Englezima poručili i slikovitu poruku.

Pa je tako Karlovačka pivovara dobro poznato englesko piće pretvorila u pravu satiru uz slogan 'Hrvatska čajanka', a nakon pobjede naših Vatrenih Englezima su poručili: 'Nekome se danas pjeni pivo, a nekome cijela nacija.'

Hrvatska čajanka je super. Nakon nje neki odu kući, a mi u finale.

A post shared by Karlovačko (@karlovackopivo) on

A post shared by Karlovačko (@karlovackopivo) on

A u Zagrebačkoj pivovari su pak isplanirali povratni let kući uz prikladnu poruku 'Direktan let za Englesku'.

Vlastiti izvor
Screenshot službene Facebook stranice

Nivea man se također priključila ovoj akciji te su na svojoj Facebook stranici objavili fotografiju s najpoznatijim Londonskim motivima poput Duble-decker autobusa i znaka za podzemnu željeznicu na koju su ovaj put napisali STOP!

A našu veliku pobjedu, zasladili su iz Zvečeva sa slikom slomljene Engleske zastave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:37