Kraš među dobitnicima

Domaćice se jedu po cijeloj Rusiji, a prodaja se u prvih deset dana srpnja udvostručila

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

13.7.2018. u 18:36

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

13.7.2018. u 18:36

Instagram

Ivan Rakitić ambasador je Kraševe Domaćice

Čak 20 tisuća pakiranja keksa Domaćica podijeljeno je navijačima od početka Svjetskog nogometnog prvenstva, od zagrebačke zračne luke, preko Kalinjingrada, Nižnjeg Novgoroda, Rostova na Donu i Sočija, pa sve do Moskve, gdje hrvatska nogometna reprezentacija ostaje sve do finala u nedjelju.

Dijelila se, priča nam prokuristica Kraša Marica Vidaković, Domaćica svih okusa, i to svuda gdje su bili prisutni i hrvatski navijači. U Hrvatskoj se, pak, u prvih deset dana srpnja prodaja ovih poznatih keksa udvostručila.

- Veselimo se i nadamo se da ćemo pobijediti i u finalu, pa će brojke sigurno biti i bolje - rekla nam je Vidaković, koja je utakmicu s Englezima pratila s ostalim navijačima na stadionu Lužnjiki.

Bila je to prva utakmica ovog mundijala na koju je otputovala, ali ne i posljednja. Vidaković će se, naime, vratiti i na finale.

- Atmosfera je još u avionu, a onda i na ulicama Moskve pa sve do stadiona, bila fenomenalna. Moskovljani su nas svagdje sjajno prihvatili i svi su navijali za Hrvatsku - prepričava nam svoje dojmove prokuristica Kraša i dodaje da se u Moskvu zaputila ponajprije kao navijačica, no u Krašu su Prvenstvo prepoznali i kao poslovnu priliku, pa je njezin kolega zadužen za rusko tržište odradio i nekoliko poslovnih sastanaka.

Iako za sada još nema podataka o ishodu tih sastanaka, Vidaković je istaknula da je uspjeh Vatrenih i Ivana Rakitića kao zaštitnog lica Domaćice odličan marketinški vjetar u leđa ovome brendu.

- Ivan je jedan od stupova naše reprezentacije, baš kao što je i Domaćica jedan od naših glavnih proizvoda, a on taj marketinški posao sjajno odrađuje. Rekla bih čak da on to više radi kao vjerni potrošač i ljubitelj Domaćice nego po službenoj dužnosti - dodala je Vidaković.

Naime, ovaj je hrvatski veznjak sa svojim suigračima po svom običaju do sada Domaćicu poklonio reprezentacijama Nigerije, Islanda, Danske, Argentine i Rusije. Za Engleze, Marica Vidaković nije toliko sigurna “s obzirom na to kako su se pokupili s terena, bez pozdrava i čestitanja”.