Promo

Carwiz i Hrvatski skijaški savez potpisali Ugovor o suradnji za utrku Snježna kraljica

Osigurat će organizatorima, skijašima i VIP gostima putovanje do Sljemena
Krešimir Dobrilović i Vedran Pavlek

Danas je u prostorijama Carwiz rent a cara službeno potpisan Ugovor o suradnji između Hrvatskog skijaškog saveza i Carwiz rent a cara. Potpis Ugovora parafirali su Vedran Pavlek u ime Hrvatskog skijaškog saveza te Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz rent a cara. Ugovor uključuje više aspekata suradnje te ekskluzivni sponzorski ugovor tijekom Snow Queen Trophy utrke. CARWIZ će između ostalog osigurati organizatorima, skijašima i VIP gostima putovanje do Sljemena, gdje će biti održana skijaška utrka.

Ovogodišnja utrka za najbolje svjetske slalomašice po trinaesti će puta biti održana u subotu 5. siječnja 2019. godine na Sljemenu. Muška će slalom utrka po deseti puta biti održana u nedjelju 6. siječnja.

Utrke će okupiti 150 najboljih svjetskih skijašica i skijaša te više od 400 članova ekipa iz oko 25 zemalja s četiriju kontinenata. I ovog se puta očekuje na tisuće navijača koji će zajedničkim snagama stvoriti prepoznatljivu atmosferu na oba natjecateljska dana. Za sve VIP goste, organizatore i natjecatelje, Carwiz organizira prijevoz u svojim vozilima.

Utrka „Snow Queen Trophy“ tijekom svih ovih godina pozicionirali su Zagreb uz bok najuglednijih svjetskih skijališta, te su sljemenske utrke uvrštene u „Club 5+ Ski Classics“, klub najboljih tradicionalnih organizatora utrka Svjetskog kupa. Međunarodna skijaška federacija uvrstila je sljemenske utrke u kalendar do 2021. godine potvrdivši time veliko povjerenje Hrvatskom skijaškom savezu.

Ovom suradnjom Carwiz je u svoj portfolio dodao još jedan vid suradnje koji ova rent a car kuća ostvaruje sa sportskim subjektima u Hrvatskoj. Tragom poslovne politike kojom se realizira pomaganje i razvoj domaćeg sporta i vezanih manifestacija, dan je još jedan vid doprinosa sportu i promociji Hrvatske kao destinacije u svijetu.

Krešimir Dobrilović, direktor Carwiza naglašava kako je iznimna čast biti dio tima pokrovitelja i partnera koji će Zagreb još jednom učiniti nezaobilaznim mjestom održavanja utrka Svjetskog kupa. “Ponosni smo na činjenicu da Carwiz može dati svoj doprinos utrci koja je godinama predmet hvale svih posjetitelja, a posebno najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša. Naša uloga i suradnja s Kraljicom će zasigurno postati dugoročna. Gledajući razinu promocije koju ove utrke realiziraju na globalnoj razini, možemo reći da smo počašćeni što svojim malim doprinosom dajemo obol promociji događanja, grada Zagreba i Hrvatske u svijetu”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:33