Priznanje

British American Tobacco Adria dobitnik certifikata Poslodavac Partner na sedam tržišta

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

15.5.2019. u 11:25

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

15.5.2019. u 11:25

BAT Adria

Antal Bekefi i Aleksandar Zemunić

Društva koja posluju u sustavu British American Tobacco Adria pridružila su se ponosnim nositeljima certifikata Poslodavac Partner. Riječ je o prestižnom priznanju za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO. BAT je ovim priznanjem potvrdio da zadovoljava standarde Certifikata na čak sedam tržišta u Adria regiji: na albanskom, bosanskom, hrvatskom, kosovskom, makedonskom, slovenskom i na srpskom tržištu.

- U BAT-u vjerujemo kako su ljudi i njihovi talenti ključni za naš uspjeh i zato smo fokusirani na njihov razvoj i stvaranje inovativnog i izazovnog okruženja za rad. Certifikat Poslodavac Partner za svih sedam tržišta Adria regije potvrda je našeg kontinuiranog nastojanja da svim zaposlenicima osiguramo sjajno radno okruženje, ali i još jedna potvrda izvrsnosti BAT grupe na globalnom nivou u upravljanju ljudskim potencijalima - istaknuo je Antal Bekefi, generalni direktora BAT Adrie.

Društva koja posluju u sustavu BAT Adria u postupku certifikacije istaknula su se dobrim sustavom kompetencija koji je jedan od ključnih faktora za njihovo uspješno poslovanje, a koji se sustavno koristi pri selekciji i razvoju zaposlenika, ali i pri procjeni njihovog učinka. Osim toga pružaju snažnu podršku svojim zaposlenicima u razvijanju njihovih karijera razvijenim sustavima edukacija, u koje se zaposlenici mogu uključiti lokalno ili na različitim lokacijama diljem svijeta, a zaposlenici imaju priliku sudjelovati i u različitim projektima te na internacionalnim zadacima te se tako razvijati i u multikulturalnom okruženju.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner pokrenut je prije trinaest godina s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 100 organizacija. Trenutno broji 57 članova na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Među istaknutim poduzećima koji su dobili ovaj certifikat nalaze se A1 Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, HiPP Hrvatska, Hrvatska pošta, Hrvatski Telekom, IN, ali i brojni drugi.