Pomoć

Blitz film i video distribucija donirala 750.000 kn: 'Želimo da ovaj film ima sretan kraj'

U korist akcije „Hrvatska protiv koronavirusa“ donirali su 500.000 kuna, a 250.000 kuna donirali su u korist akcije „Zajedno za Zagreb“
Publika u CineStar kinu
 Bruno Konjević / Hanza Media

Tvrtka Blitz film i video distribucija donirala je ukupno 750.000 kuna kako bi svojim doprinosom pomogla da, kako su rekli, "ovaj naš film bude sretnog završetka". U korist akcije „Hrvatska protiv koronavirusa“ donirali su 500.000 kuna, a 250.000 kuna donirali su u korist akcije „Zajedno za Zagreb“.

- Niti najneizvjesniji filmski scenarij, kombinacija trilera i znanstvene fantastike ne bi mogli opisati tešku situaciju u kojoj smo se našli. U ovim izvanrednim uvjetima za našu zajednicu, odlučili smo podržati akciju prikupljanja potrebnih sredstava i uključiti se u donacijski program kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske - priopćili su.

- Sa željom da se pomogne onima kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija, u znak solidarnosti i suosjećanja s ljudima koji su u nekoliko sekundi ostali bez domova tijekom razornog potresa, te kao potporu svim hrabrim djelatnicima na prvoj crti obrane od koronavirusa, tvrtka Blitz film i video distribucija ovim putem potvrđuje svoju društvenu odgovornost i predanost zajedničkoj dobrobiti - dodaju u Blitz film i video distribuciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:25