Poslovni rezultati

AKD lani ostvario 279 milijuna kuna prihoda: 'To je rezultat proaktivnog nastupa'

Trenutno rade za 17 različitih zemalja, a, kako kažu, broj kupaca povećavaju iz godine u godinu
Jure Sertić, glavni direktor AKD-a
 Ronald Goršić / CROPIX

Domaća Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD) povećala je svoje prihode u prošloj godini za 24 milijuna kuna, priopćili su iz tvrtke i najavili nastavak digitalizacije društva, pružanja usluga povjerenja i uspostavu sustava sljedivosti.

“Prošlu godinu ostvarili smo izvrstan rezultat - čak 279 milijuna kuna prihoda. Rezultat je to proaktivnog nastupa na domaćem i inozemnom tržištu, realizacije istraživačko-razvojnih projekata, dokazane sigurnosti informacijskog sustava, učinkovitosti proizvodnog procesa, ali i kontinuiranog ulaganja u kompetencije djelatnika”, komentirao je poslovne rezultate Jure Sertić, glavni direktor AKD-a.

AKD, tvrtka koja razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, a specijalizirana je za proizvodnju osobnih dokumenata, platnih kartica i složenih sustava sljedivosti, trenutno radi za 17 različitih zemalja, a, kako kažu, broj kupaca povećavaju iz godine u godinu. U narednom razdoblju, najavljuju, nastavit će pratiti i primjenjivati trendove u ICT i grafičkoj industriji na inovativan način, stavljajući naglasak na usku specijalizaciju.

“Naša projekcija budućnosti rast će na viziji koja je okrenuta prema dostizanju razine inovativnog kreatora promjena, poglavito onih orijentiranih na širenje poslovanja, povećanja ekonomske uspješnosti na tržištu, učinkovitijeg djelovanja državne uprave, gospodarskog razvoja društva i dobrobiti šire društvene zajednice”, zaključio je Sertić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:46