NA KIOSCIMA ZA 9,90KN

NOVI ‘DOKTOR U KUĆI’ NA KIOSCIMA Saznajte koliko šećera je zdravo za organizam i kako ga smanjiti

Naši dežurni liječnici liječnici odgovaraju na vaša pitanja svaki dan od 15 do 17 sati na broju telefona 01/6103-340

Znate li da prosječno svakog dana pojedemo 7 čajnih žličica sećera, a zapravo je našem organizmu najmanje štetno kada pojedemo do dvije i pol čajne žličice šećera.

Sve o skrivenim slatkim bombama i kako smanjiti unos šećera saznajte u novom broju Doktora u kući koji je na kioscima i košta samo 9,90 kuna.

Novi Doktor donosi i sve o barokomori, terapiji kisikom koja liječi i najteže bolesti, pomaže sportašima i pomlađuje hollywoodske dive, a dostupna je i u Hrvatskoj.

Ako imate neku od najčešćih kroničnih bolesti poput kardiovaskularnih ili dijabetesa ili niste bolesni, ali želite poboljšati svoje zdravlje u Doktoru u kući pročitajte kojih 8 ljetnih namirnica obavezno treba imati na tanjuru. Također, dobro je znati i kojih 30 namirnica nikada ne biste trebali držati u frižideru.

Tri osobe s invaliditetom otkrile su nam kako žive i poručile: invaliditet je moguće prevladati.

Za one koje boli kralježnica, specijalistica fizikalne terapije dr. Blaženka Nekić ima jedan savjet, a to je da sve počinje s pravilnim držanjem i to kad hodate, stojite, sjedite ili ležite, a njezin tim je za čitatelje Doktora osmislio 16 vježbi koje će vam pomoći da se uspravno držite i tako spriječite bolove u kralježnici. A najpoznatiji hrvatski seksolog Goran Arbanas za Doktor analizira: Je li internet dobar ili loš za seksualni život i vezu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:16