NE MIRUJU

Velika najava iz Rimac Automobila: U ponedjeljak predstavljamo novu prekretnicu u povijesti kompanije

Mate Rimac
 Tonci Plazibat/Cropix
Teško je uopće nagađati o čemu se radi nakon što je Mate Rimac nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio senzacionalnu Neveru

Rimac Automobili na Facebooku su najavili da će sutra predstaviti sljedeću "prekretnicu u povijesti kompanije".

Pozvali su ljude da se u se u ponedjeljak u 20 sati po hrvatskom vremenu uključe u live predstavljanje svog novog pothvata.

- Što je sljedeće? Mi u Rimcu nikad ne mirujemo. Nakon što smo nedavno lansirali Neveru, najavljujemo novi veliki korak u povijesti naše kompanije. Pridružite nam se i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati, napisali su iz Rimac Automobila na Facebooku, a objavu je na svom profilu podijelio i Mate Rimac.

Podijelili su i link na kojem sutra možete pratiti predstavljanje.

Teško je uopće nagađati o čemu se radi nakon što je Mate Rimac nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio senzacionalnu Neveru koja je pomaknula granice.

- Nevera je najsnažniji serijski auto ikad proizveden, s 1900 konjskih snaga, ispod 2 sekunde od 0 do 100, ispod 9 sekundi na četvrt milje, što ga čini najbržim ubrzavajućim autom ikad na cesti. Pokazatelj nam je onoga što možemo smisliti u tehnologiji i raditi za druge proizvođače kao što su Porsche ili Hyundai koji su naši investitori. Naravno da želimo izgraditi snažan biznis u proizvodnji sportskih automobila, rekao je Mate Rimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:43