NEKI DRUGI PRIORITETI

KAKO MI JE NEPOZNATA ŽENA PROMIJENILA ŽIVOT 'Primjećivala sam je svaki dan, gledala kako brine o djeci, zbog nje sam ja postala bolja'

 Foto: iStock/Getty

Zaposlena majka koja je deset godina promatrala jednu 'divnu ženu s ludom kosom' kako svakodnevno vodi svoju djecu do škole, zahvalila joj je što ju je inspirirala da provodi više vremena sa svojom djecom, prenosi Telegraph .

Rachaele Hambleton (33), svaki je dan, vozeći se na posao, viđala tu ženu kako vodi svoje mališane i taj ju je prizor potpuno promijenio.

Kazala je kako je promatrala kako ta djeca rastu pod budnim okom svoje majke u Shaldonu u britanskom Devonu tijekom svakodnevnog putovanja od kuće na posao i natrag i to ju je nagnalo da smanji količinu vremena koju provodi na poslu.

U dirljivoj objavi na društvenim mrežama, rekla je kako je osjetila strahopoštovanje prema tajanstvenoj ženi zbog koje se počela osjećati nesigurno u pogledu vlastitih životnih izbora i odluka.

'Prije deset godina počela je tako pratiti svoje starije dijete u osnovnu školu, noseći manju djecu u nosiljci ili u dvostrukim kolicima i još vodeći sa sobom preslatko štene retrivera. Svako jutro bih joj se divila kako je organizirana, s kakvom lakoćom to sve obavlja i kako je sretna. Nastavila bih tada svoj put do posla s knedlom u grlu razmišljajući o tome kako sad netko drugi čuva moje dijete jer ja mislim da trebam biti na poslu.'

Majka petero djece čiji je zaručnik Josh Marshall policajac u Devonu, opisala je kako je promatrala djecu te nepoznate žene kako rastu i kako njihov pas stari i postaje sporiji.

Jednog jutra, vidjela je ženu kako ljubi svoju kćer u čelo i pomislila kako su vjerojatno druga djeca sad dovoljno velika da sama idu u školu.

'Zbog ove sam žene shvatila da trebam raditi malo manje i da se trebam organizirati malo bolje. Želim joj zahvaliti jer sam zbog nje počela manje vremena provoditi na poslu kako bih jutra mogla provoditi sa svojom djecom. Sada se trudim otići na svaku njihovu školsku predstavu i peći im kolače za rođendane. Nevjerojatno je da tek letimičan pogled na nečiji tuđi život može tako iz temelja promijeniti tvoj život i učiniti ga puno ugodnijim.'

Status na Facebooku koji je objavila ubrzo je postao viralan, a tajanstvena žena, nazvana tek Naomi, odgovorila joj je rekavši kako je počašćena da je promijenila nečiji život, a da toga nije bila niti svjesna.

'Jako sam iznenađena što si me tako dugo promatrala i što si primijetila sve promjene u mojoj obitelji. Ta kratka svakodnevna šetnja do škole je moja mala terapija zbog koje znam koliko smo sretni da živimo u tako lijepom dijelu svijeta. Sljedeći put kad budeš prolazila pored mene, potrubi mi, a ja ću ti mahnuti!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:35