KLUB PODMORNICA

Anima(l) party za pomoć napuštenim psima, veliki tulum je već u subotu u Zagrebu!

 Svi posjetitelji moći će ostaviti donaciju na ulazu u Klub Podmornica, a preporučena donacija je 40 kuna. Druženje počinje već u 18 sati u dvorištu Muzeja Katran
Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor, Mila s roditeljima i psima
 Marko Todorov / CROPIX

Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor ovu subotu organizira drugi po redu humanitarni event ANIMA(L) PARTY koji će se održati u Klubu Podmornica i ispred njega na adresi Radnička cesta 27.

Riječ je o Udruzi koju su osnovali Ivana i Adrian, koji u Dvoru na Uni uz malu Milu brinu za gotovo 150 napuštenih pasa, o čemu je i Jutarnji list objavio reportažu. Toliki broj čupavaca treba stalnu brigu, hranu i veterinarsku skrb, pa će sav prihod od humanitarnog eventa ići upravo na račun Udruge.

Svi posjetitelji moći će ostaviti donaciju na ulazu u Klub Podmornica, a preporučena donacija je 40 kuna.

Druženje počinje već u 18 sati u dvorištu Muzeja Katran, a posjetitelji mogu doći s djecom i psima, gdje će ih zabavljati rezidenti Empathic Affinity. Poslije se u 22 sata party seli u Klub Podmornica, koji će trajati sve do šest sati ujutro.

Na eventu će posjetitelje glazbom uveseljavati phiIipp ltd, Sylph & Gogolesko aka Empathic Affinity, Felver i Babče. DJ-evi su se odrekli svojih honorara, Klub Podmornica ustupio je svoj prostor, a suorganizator, Hrvatsko društvo skladatelja, stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS-ZAMP), odreklo se pripadajućih 10 posto od donacija u korist Udruge za zaštitu životinja Anima dvor. Posjetitelji će moći stvoriti uspomene u photo boothu, probati keksiće za ljude, ali i ponijeti doma i pseće poslastice.

U dvorištu će posjetitelje i njihove čupave prijatelje dočekati zdjelice s vodom, udobni krevetići, nagradice i grickalice koje su donirali brojne tvrtke, a moći će se čitati i časopis Njuškica.com. Dobit će i jedan poklon-iznenađenja za pse koji još nije došao na hrvatsko tržište. Narukvica koju će posjetitelji dobiti na ulazu vrijedit će i kao ulaznica na sve programe u prostoru Katrana.

Cilj je, kao i uvijek, samo jedan - malim njuškicama omogućiti pune trbuhe, tople bokseve i kućice, pokriti troškove njihovog liječenja, cijepljenja i kastracija, a uz to se i dobro zabaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:22