SPAŠAVAJU MARVEL

Svi pričaju o traileru za novi film o superherojima, čini se da će se u njemu pojaviti i Taylor Swift?

Deadpool & Wolverine

 /Marvel
Tijekom Super Bowla prikazuju se traileri za filmove od kojih se očekuje da zarade pokoju milijardu na svjetskim kinoblagajnama

O trećem ‘Deadpoolu‘ dugo se pričalo, a sada je konačno tijekom Super Bowla premijerno prikazana i prva najava za taj film. ‘Deadpool i Wolverine‘ u kina dolazi 26. srpnja, a u njemu se zajedno pojavljuju Ryan Reynolds u ulozi Deadpoola i Hugh Jackman koji desetljećima glumi Wolverinea.

Prva dva nastavka bila su zbog svoje kombinacije crnog humora i nasilja veliki hitovi i 20th Century Foxu donijeli su oko milijardu i pol dolara prihoda u kinima. Kako je Disney u međuvremenu kupio taj filmski studio Deadpool sada ulazi u Marvelov filmski univerzum kao prvi film s oznakom R što označava filmove za koje zbog prostota i nasilja mlađi od 17 godina moraju u kinima imati punoljetnu osobu u pratnji.

Osim što je trailer u prvih deset sati od objave na You Tubeu skupio preko 10 milijuna pogleda, o filmu se priča i zbog glasina da bi se u njemu trebala pojaviti najveća pop zvijezda današnjice- Taylor Swift. Ona je bliska prijateljica Ryana Reynoldsa i njegove supruge Blake Lively, a dosad je nekoliko puta reklamirala film.

S obzirom na to da je Marvel nakon prvih 25 filmova koji su Disneyu donijeli milijarde dolara zarade već dulje u krizi, od Deadpoola se očekuje da studio vrati na stare staze slave i popuni kina.

Uz Deadpoola najviše se priča o traileru za film Twisters, nastavak velikog ljetnog hita Jana De Bonta iz sad već davne 1996. u kojem su lovce na tornada glumili Helen Hunt te dva danas pokojna glumca, Bill Paxton i Phillip Seymour Hoffman.

Kako je Twister u doba prikazivanja šokirao kino publiku specijalnim efektima, isto se očekuje od nastavka u kojem nema nikog od originalne postave. Film je režirao Lee Isaac Chung a glume Daisy Edgar-Jones i Glen Powell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:05